Arctic Liquid Freezer Iıı 420mm Sıvı Soğutucuyu En Ucuz Nereden Bulabilirim?

Efe D.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
134
Şu an fiyatı 7.000 Tl civarı ve bana biraz fazla geldi. Kuponla vesaire daha ucuza alabileceğim bir yer var mı?

420 takabileceğin kasa buldun mu ki, normal bir işlemci için 360 yeterli bence. ucuza da bulabileceğini sanmıyorum. ileride fiyatı düşer belki ama şu an zor. şu an bu var yarı fiyatından az ve lf2 ile aynı performansı veriyordu sanırım https://www.gaming.gen.tr/urun/4327...lmf420t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Bunu ben alıp iade ettim. Sadece arctic istiyorum açıkcası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

420mm destekleyen kasam var

Bunu ben alıp iade ettim. Sadece arctic istiyorum açıkcası.

420mm destekleyen kasam var
niye iade ettin merak ettim

arctic kadar overrated bir soğutucu yok dostum keşke iade etmeseydim, önceki açtığın konuda iade et diyen kişiyi dinlememen daha iyi olurmuş.

3 bine Enermax varken 7'ye Arctic alınmaz. 4-5 olursa al. Atla deve değil ki. Koskoca 420mm soğutucu. Her şeyi soğutur.
arctic kadar overrated bir soğutucu yok dostum keşke iade etmeseydim, önceki açtığın konuda iade et diyen kişiyi dinlememen daha iyi olurmuş.
Bu artic incelemeleri neden böyle oldu anlamadım. Radyatörü büyük, p12 pro fanlar çok iyi. Aslında her türlü Nautilus'tan falan daha iyi soğuması lazım. Hatta Lian Li Galahad 2'yi de geçmesi lazım. Techpowerup incelemesinde LF3 pro ile Ga 2 kafa kafaya gelmişti. Bazı incelemelerde ise çok geri düştü. Alıp kendim denemek istiyorum da mümkün değil. Aslında bir tane ga 2 lite 360mm LCD indirimi düşse bayram ederiz.

3 bine Enermax varken 7'ye Arctic alınmaz. 4-5 olursa al. Atla deve değil ki. Koskoca 420mm soğutucu. Her şeyi soğutur.

Bu artic incelemeleri neden böyle oldu anlamadım. Radyatörü büyük, p12 pro fanlar çok iyi. Aslında her türlü Nautilus'tan falan daha iyi soğuması lazım. Hatta Lian Li Galahad 2'yi de geçmesi lazım. Techpowerup incelemesinde LF3 pro ile Ga 2 kafa kafaya gelmişti. Bazı incelemelerde ise çok geri düştü. Alıp kendim denemek istiyorum da mümkün değil. Aslında bir tane ga 2 lite 360mm LCD indirimi düşse bayram ederiz.
geriye düşmedi aslında, eskiden lf2 çok iyiydi herkesi tokatlıyordu. lf3 çıkardılar ve gözle görülür bir değişiklik yok performans olarak da çok benzer. ama diğer soğutucular kendini geliştirdi. 5 yıl önceki arctic ile şimdiki bir değil. ayrıca enermax liqmaxflo 420 3 bin liraya direkt bedava. yer yer arctic'ten bile iyi sonuç vermiş.

Enermaxın fanları arctic p14 fanları ile değiştirince zaten aynı fiyata geliyordu bende iade ettim

Enermaxın fanları arctic p14 fanları ile değiştirince zaten aynı fiyata geliyordu bende iade ettim
enermax'ın fanlarının kötü olduğu kanaatine nasıl vardın?

Adam orada mantıklı bir tavsiye verdi zaten iade et diyerek

enermax'ın fanlarının kötü olduğu kanaatine nasıl vardın?
Tüm kasa fanlarını arctic p14 pro diğeri enermax olursa sırıtır aynı zamanda arctic fanlarının değerleri enermaxın fanlarından daha iyi.

technopat'ta açtığın konuyu da gördüm dostum orada da benim dediğimin gibi şeyler demişler. enermax daha mantıklı daha uygun diye. sen bilirsin tabii ki daha da uğraşamam maalesef :(

Ben enermaxın fanlarına kötü demiyorum tercihim bu yönde yapmak istiyorum.

technopat'ta açtığın konuyu da gördüm dostum orada da benim dediğimin gibi şeyler demişler. enermax daha mantıklı daha uygun diye. sen bilirsin tabii ki daha da uğraşamam maalesef :(
Halen anlamıyor adam ahahahah diyorum ki enermaxın fanlarını arctic ile değiştirince aynı fiyata denk geliyor zaten. Fanları değiştirmemin sebebi arctic'in fanlarının daha iyi performans göstermesi ve uyumlu olması. Sen tavsiye vererek uğraşma lütfen kardeşim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,650
Üyeler
198,607
Son üye
Özal
Geri