🔥İndirim Beats Studio Buds True Wireless Noise Earphones Mj4y3ee/A (Outlet) 2749 TL

Reaksiyon skoru
125

Ekler

• IMG_8221.webp
    IMG_8221.webp
    75.3 KB · Hit: 90
Gürgençler resmi sitesinde Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones MJ4Y3EE/A 2749 TL görünüyor. Ürün outlet üründür. Değerlendirebilirsiniz.

Ürün linki: https://www.gurgencler.com.tr/beats...e-cancelling-earphones-mj4y3ee-a-beyaz-outlet
  • Teşhir ürünüdür.
  • Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
  • Ürün servis kontrolünden geçmiştir.
  • Ürünün garantisi bulunmamaktadır.
  • Ürünün temsili orijinal fotoğrafıdır.
  • Ürün stoklarla sınırlıdır.
  • Pil içeren ürünlerde pil durumu değişiklik gösterebilir.
Garantisiz kulaklık alınmaz.
Kulaklık en çok bozulan teknolojik ürün.
Bozulsa yaptiracak kimseyi bulamazsın.
Ek olarak teşhir ürün denmiş.
7/24 mağazada şarja duruyorsa pil sağlığı da soru işareti.
Millet denemek için kulağına götürdü ise zaten alınmaz.
Hadi telefon falan okey de kulaklık garantisiz teşhir almazdım.

tavsiye etmiyorum. ses kalitesi fena değil ama tipinden dolayı kullanışlı değil hiç. almayın

• Teşhir ürünüdür.
  • Orijinal kutu içeriğinde şarj kablosu bulunan ürünler, orijinal kablosu ile birlikte gönderilecektir.
Hocam zaten ürünün outlet olduğu başlıkta da içerikte de yazıyor. Ayrıca kimse şu an 6000 küsür bandındaki kapalı kutu ürünü 2700 TL'ye vermez. Siz tercih etmiyor olabilirsiniz. Ama tercih etmek isteyen arkadaşlar çıkabilir. Ben de o amaçla açtım.

kulaklıkta teşhir veya 2. el alınmaz ya kulaküstü 2.l hadi neyse az kullanılmış ise ama kulakiçi hem batarya soru işareti hemde garanti yok.

Hocam zaten ürünün outlet olduğu başlıkta da içerikte de yazıyor. Ayrıca kimse şu an 6000 küsür bandındaki kapalı kutu ürünü 2700 TL'ye vermez. Siz tercih etmiyor olabilirsiniz. Ama tercih etmek isteyen arkadaşlar çıkabilir. Ben de o amaçla açtım.
Almak isteyen alabilir hocam ben kendi fikrimi belirttim.
Hijyen konularını geçtim garantisiz kulaklık saatli bomba.

Gürgençler resmi sitesinde Beats Studio Buds True Wireless Noise Cancelling Earphones MJ4Y3EE/A 2749 TL görünüyor. Ürün outlet üründür. Değerlendirebilirsiniz.

Ürün linki: https://www.gurgencler.com.tr/beats...e-cancelling-earphones-mj4y3ee-a-beyaz-outlet
knk hoşuna gitmişse alınır bence ya pil durumu etkilenmiştir teşhirden dolayı belki ama bu taktın çıktın 1 netre sonra kapanacak diye bir şey yok denemeyi de dersen iyice temizlersin mecburen sadece bozulursa garanti yok onu da bu riske almaya değer buluyorum ben ya

• Teşhir ürünüdür.
milletin kulağına takıp takmadığı da belli değil belki iett aracından beter haldedir gelicek ürün

İnsanalar gercekten deneme yerlerinde kulak içi kulaklık mi deniyor çok igrenç

İnsanalar gercekten deneme yerlerinde kulak içi kulaklık mi deniyor çok igrenç
yok iade falan oluyor bi sebepten bi yeri bozulup tamir görürse falan adama garantiden yenisini verince eskisini tamir edip satıyor olabilirler tahmin tabii

Geri