r1qu
80+
- Katılım
- 8 Haziran 2026
- Mesajlar
- 22
- Reaksiyon skoru
- 13
şimdi değil 1 ay sonra falan satışa çıkarmayı düşündüğümden önce bi fikir almak istedim burdan, dün gece baktım baya sahibndende 8 gb ramli ve 512 gb depolamalılar bile 11 12 k civarında konulmuş en az hepKanka pek para etmez ya batarya da yok çalışıyorsa da fişe takılı çalışıyordur. Sahibindene ilan girdin mi teklif geldi mi hiç ?
tamamdır sağolun hocamİlan tarihleri de önemli satılmıyorsa pek önemi yok o paralara koymanın. Sizin batarya da bozuk onu da göz önüne alarak uygun bir fiyattan girin gelen tekliflere göre ilerlersiniz burada alacak adam çıkmaz sanırım o yüzden ne desek boş yani fiyat konusunda.
Yazıyorlarda satılıyor mu mesele oşimdi değil 1 ay sonra falan satışa çıkarmayı düşündüğümden önce bi fikir almak istedim burdan, dün gece baktım baya sahibndende 8 gb ramli ve 512 gb depolamalılar bile 11 12 k civarında konulmuş en az hep
Hocam şevkini kirmayayim ama bende i5 10200h 16 gb ram gtx1650ti 250 ssd 300 hdd vardi ayni sekilde batarya sorunu vardi monster cihaz bu arada 10500 e esnafa verebildim. Sahibindene 18 den koydum hic tık yok. Bilgin olsun.haklısınız ben de 13 civarı koycam bakalım gelen tekliflere göre bişeyler düşünürüm artık sağolun
Yok hocam ne şevk kırması zaten biliyorum batarya da olmayınca hele baya bi iniyor fiyat 2. elde maalesef, ben de 10 gibi bişeye verirsem iyi olacakHocam şevkini kirmayayim ama bende i5 10200h 16 gb ram gtx1650ti 250 ssd 300 hdd vardi ayni sekilde batarya sorunu vardi monster cihaz bu arada 10500 e esnafa verebildim. Sahibindene 18 den koydum hic tık yok. Bilgin olsun.