❌İndirim Bitti! Puma Pwr Hybrid 2229 TL (Sadece 42)

5 yıldır bütün ayakkabılarımı puma alıyorum. bu modele benzer Prospect serisi var ayağınızda yokmuş gibi hissettiriyor çok rahat onuda önerebilirim

3 ayakkabısını aldı bu zamana kadar cok ucuza cok guızel ayakkabıları var 2k ve katlarına dışına hiçbir şey olmuyor ama iç bilek sırtı direktman yırtılıyor, onun dışında 2 ayakkabımında keçesi pert oldu 3-5 aya cortluyo 4 sene torreex kinetix giyerdim ortaokulda
buna ek keç.esini geçtim alt tabanda çok rahat yırtılıyor çöpe attım 2 sinide yoksa eklicektim fotolarını yere basıyo gibiydim

Aldım evde spor ve koşu bandı için, koşu bandında giyilir mi fikriniz nedir

Aldım evde spor ve koşu bandı için, koşu bandında giyilir mi fikriniz nedir
hocam bu ayakkabı özelinde konuşmuyorum çünkü denemedim daha ama bu tip hybrit ayakkabılar leg press calf raise gibi hareketlerde kötü. Sırf yürüyüş koşu yapılacaksa da kötü seçim olur, tabanı daha kalın koşu ayakkabıları var.
Bu modeller genelde çok yüksek ağırlık antrenmanı yapmayan çok yürümeyen ikisinden de biraz gidenlere iyi. Koşu bandında da giyilir tabi.

Geldi benimki şimdi üşenmezsem deneyecem 😀 güzele benziyor

Ekler

• 1000128641.webp
    1000128641.webp
    575.1 KB · Hit: 27
Geldi benimki şimdi üşenmezsem deneyecem 😀 güzele benziyor
Hayırlı olsun. Yürüyüş sonrası taban konforu nefes alması falan bi değerlendirme yapsana hacı benimkinin gelmesine daha 2 gün var.

Benim aldığım da geldi aynı şekilde, henüz deneyemedim ama hissiyat gayet iyi duruyor.

Öğrenirsiniz öğrenirsiniz sizde leş bi marka olduğunu öğrenirsiniz xD
10 tane ayakkabısını kullandım berbat taraklı bir ayağım olmasına rağmen hepsini yıllarca kullandım. 2017de aldığım 50 liralık puma ayakkabım çalınmasaydı muhtemelen bugün hala giyiyor olurdum.

Sadece sabahları yürürken giymek için aldım inşallah iş görür

Hayırlı olsun. Yürüyüş sonrası taban konforu nefes alması falan bi değerlendirme yapsana hacı benimkinin gelmesine daha 2 gün var.
Rahat hiç sıkmadı beni bu sabah giyip evden çıktım direkt yeni ayakkabı vurur normalde birde Babet çorap giydim ona rağmen vurmadı nefes alıyor bizim buralar çok eser rüzgarı ayaklarımda bile hissediyorum eyvallah 2200den daha fazla eder bu ayakkabı1000128811.webp

Rahat hiç sıkmadı beni bu sabah giyip evden çıktım direkt yeni ayakkabı vurur normalde birde Babet çorap giydim ona rağmen vurmadı nefes alıyor bizim buralar çok eser rüzgarı ayaklarımda bile hissediyorum eyvallah 2200den daha fazla eder bu ayakkabıAlıntıyı görüntüle
Zaten 3500 falan piyasası :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,593
Üyeler
197,504
Son üye
baranga
Geri