delmen lazım ya da sağdan soldan sıkıştırıcan
cok delmem gerekir mi cirkin durur mu . bizimkilerin izin verecek kadar olması lazımBenim masamda böyle. Mecbur delmen lazım arkası kapalı
Ben de kendiliğinden çıktı. Kuponsuz da fiyatı iyiNedense bende de kupon yok.
Delmen gerekiyosa alma ürünün olayı diğer aparat zaten.cok delmem gerekir mi cirkin durur mu . bizimkilerin izin verecek kadar olması lazım
Sadece vida sokacak kadar delinecekcok delmem gerekir mi cirkin durur mu . bizimkilerin izin verecek kadar olması lazım
Olay sadece aparat mı sence ?Delmen gerekiyosa alma ürünün olayı diğer aparat zaten.
niyeki ürün cok konfor sagliyoDelmen gerekiyosa alma ürünün olayı diğer aparat zaten.
Aynen ben kuponsuz aldım baya uygun fiyatıBen de kendiliğinden çıktı. Kuponsuz da fiyatı iyi
Masanın arka tarafında biraz boşluk bırakmak gerekiyor mu duvarla arasında ? Kolu arkaya iteklemek için ?niyeki ürün cok konfor sagliyo
Evet ürünü en önemli parçası o clamp.O olmadan takmak kumardır.Her masaya uymaz paran boşuna gider, masanı deldiğinle kalırsın.Sadece vida sokacak kadar delinecek
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olay sadece aparat mı sence ?
Monitörleri altlı üstlü kullanıcaksan çoklusu. Bununla altlı üstlü yapamazsın. Ama ayrı ayrı yanyana dizeceksen bu.3 monitör var. Bundan 3 tane mi mantıklı çoklu kollar mı mantıklı bilen var mı?