Bu Kızlar Niye Böyle Anlamadım

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Eski sevgilimin ev arkadaşı ile arada konuşuyorduk arkadaştık daha doğrusu 2 haftadır yazmıyordum ben bugün selam nasılsın demiş iyiyim dedim bana şey yazmış sevgilim var bana artık yazma lütfen demiş bende zaten yazmıyordum sen yazdın bugün bu ne biçim bir muamele sevgilin varsa ne yapayım dedim haklısın ama öyle diyip arkadaşlıktan çıkarmış 5 dk sonra da tekrar yazıp yurt dışına gideceğimi biliyor şarap getirir misin yazmış bana

Sonra Turk kizlarini kotuleyince incel diyorlar

(yalan olmasin yabanci kizlarla muahbebtim olmadi ama turk kizlari gibi soyle halleri olmadikalrina %90 eminim)

Tavsiyem sal kizlari kendi yoluna bak ilerde onune nasibin cikarsa begnirsen kafaniz uyuyorsa evlen gec ugrasma soyle manitacilikla falan ne diyim

(yalan olmasin yabanci kizlarla muahbebtim olmadi ama turk kizlari gibi soyle halleri olmadikalrina %90 eminim)

Tavsiyem sal kizlari kendi yoluna bak ilerde onune nasibin cikarsa begnirsen kafaniz uyuyorsa evlen gec ugrasma soyle manitacilikla falan ne diyim
Yabancılar iyi de "gözünün yağının yiyeyim " cümlesinin verdiği duyguyu geçiremiyorsun tartışırken. 😀

reis valla sende normal değilsin bence. biriyle bir ilişkiniz varsa onun hemcinsleriyle arkadaşlık kurmak bence doğru değil. Bunu şöyle düşünebilirsin kız arkadaşın var kız arkadaşın senin kankanla senin yanında tanışıyor arkadaşlık kuruyorlar senden ayrı bir muhabbetleri oluyor üstüne sen kız arkadaşından ayrıldıktan sonra hala konuşmaya devam ediyor. Tam bir güvensizlik ortamı yaratacak mesele. Ancak şöyle olabilir sima olarak tanıyorsundur kız arkadaşınla ilişkin olduğu dönem bir samimiyetin yoktur ayrıldıktan sonra rastgele denk gelir anca öyle. Kızların sevgilim var yazma meseleside büyük bir sıkıntı anlat anlat bitmez.

bi tane örnek okuyup türk kızları kötü dersen basbaya incel olursun tabii ki :D kardeş yaşın daha küçük çok yabancı kız tanıdım çok türk kızı da tanıdım türk kızları gibi değil hiçbiri. bi gün kız arkadaşın olursa anlarsın

bi tane örnek okuyup türk kızları kötü dersen basbaya incel olursun tabii ki :D kardeş yaşın daha küçük çok yabancı kız tanıdım çok türk kızı da tanıdım türk kızları gibi değil hiçbiri. bi gün kız arkadaşın olursa anlarsın
sen şanslısın diye türk kızları cokmu duzgun oluyor ..guard yapma be kanka tek örnektende bu kanaate vardıgını dusunuyorsan arkadasın sen biraz ülkedeki haberlerden güdemden pek haberdar degilsin galiba yaşının büyüklüğüne ragmen incel kelimseside insanlar ağzına sakız etti kelime anlamına bakmanı öneririm türkiyede o durumda olmak oldukça zor başarılır bence sizinle standartları aynı olmiyanlara incel demek doğru degil bence

sen şanslısın diye türk kızları cokmu duzgun oluyor ..guardlık yapma be kanka tek örnektende bu kanaate vardıgını dusunuyorsan arkadasın sen biraz ülkedeki haberlerden güdemden pek haberdar degilsin galiba yaşının büyüklüğüne ragmen
ne alaka :D olm kac milyon kız var 100 tane kötü kız olsa bile hepsine aynı damgayı mı vurcan? ben sevgili yapamıyorum demek ki tüm kızlar kötü psikolojisi cok kötü bişey. kendi milletine camur atmak cok cok daha kötü. kendi kültürümden birini kimseye değişmem

ne alaka :D olm kac milyon kız var 100 tane kötü kız olsa bile hepsine aynı damgayı mı vurcan? ben sevgili yapamıyorum demek ki tüm kızlar kötü psikolojisi cok kötü bişey. kendi milletine camur atmak cok cok daha kötü. kendi kültürümden birini kimseye değişmem
aynı damgayı vurucagımızı soyledigimi hatırlaımyorum genelleme yapan sensin 'türk kızları gibi değil hiçbiri' diyerek genellemene cevap veriyorum çamur atmakta degil amacım her şey ortada türkiyedeki kadınlara verilen ayrıcalıkların kaçı var acaba avrupai ülkelerde(kendi özgür haklarından bahsetmiyorum) ve kendileride bu hakları tepe tepede kullanıyor çıkarları için görüyoruz erkek kesiminde durumu işler acısı Şehvet düşkünlüğü bu kadar fazlaysa normal kızların böyle olması ha böyle degilmisin sen yapmıyo degilsin o zaman yapamıyorsun incelsin :D

aynı damgayı vurucagımızı soyledigimi hatırlaımyorum genelleme yapan sensin 'türk kızları gibi değil hiçbiri' diyerek genellemene cevap veriyorum çamur atmakta degil amacım her şey ortada türkiyedeki kadınlara verilen ayrıcalıkların kaçı var acaba avrupai ülkelerde(kendi özgür haklarından bahsetmiyorum) ve kendileride bu hakları tepe tepede kullanıyor çıkarları için görüyoruz erkek kesiminde durumu işler acısı Şehvet düşkünlüğü bu kadar fazlaysa normal kızların böyle olması ha böyle degilmisin sen yapmıyo degilsin o zaman yapamıyorsun incelsin :D
evlilik hukuku bence de değişmeli. bu türk kızlarını kötü yapmaz ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,472
Üyeler
197,486
Son üye
Grande-James
Geri