Hangi Laptop Seçmeliyim Sizce

Noname918

80+
Reaksiyon skoru
7
4080 ekran kartlı bi laptopa 75k vermekmi
75-80k 5070 ti ekran kartlı bi laptop almakmı 2.el alcam

4080 ekran kartlı bi laptopa 75k vermekmi
75-80k 5070 ti ekran kartlı bi laptop almakmı 2.el alcam
5070ti alırım sıfır omenler var.
İkinci eldense peşin 9 taksit satılıyor onları al peşin 9 taksit demek yüzde 20 civarı indirim demektir

Son düzenleme:
5070ti alırım sıfır omenler var.
İkinci eldense peşin 9 taksit satılıyor onları al peşin 9 taksit demek en az yüzde 20 indirim demektir
Hocam 0 bilgisayarlar çok pahalı omende pek tercih etmek istemiyorum açikcasi asus rog olması taraftarıyım

Hocam 0 bilgisayarlar çok pahalı omende pek tercih etmek istemiyorum açikcasi asus rog olması taraftarıyım
Eğer bütçen 80k ise 100k ya kadar çıkabilirsin peşin 9 taksitte yine aynı şeye denk geliyor. Tabii faiz hassasiyetin yoksa (ikinci el bütçen 80k olduğu için yazdım)

Yani tam olarak nasıldır bilmiyorum durumu, bir vatanı arayıp konuş istersen yarın. Teşhir ürünü sanırım.

Rtx 3070 bu.

Yanlış konuya yazmışım kusura bakmayın. Bütçesi max. 50000 tl diyen bir arkadaş vardı ona yazacaktım.

2.el laptop mantıklı iş ama sadece asus rog olsun diye almak içinse mantıksız. Almayı düşündüğünüz rog scar serisi değilse çok da olayı yok asusun, Sıvı metal kullanıyor iyi güzel fakat 75 80k'lık laptopun bakımları geldiginde sıvı metalini değiştirmek için teknik servisine güvenmek (özellikle asus servisi) çok riskli haberiniz olsun.

2.el laptop mantıklı iş ama sadece asus rog olsun diye almak içinse mantıksız. Almayı düşündüğünüz rog scar serisi değilse çok da olayı yok asusun, Sıvı metal kullanıyor iyi güzel fakat 75 80k'lık laptopun bakımları geldiginde sıvı metalini değiştirmek için teknik servisine güvenmek (özellikle asus servisi) çok riskli haberiniz olsun.
Hocam mesela öneriniz varmı gamegarajlar darboğaz yapiyor ısınıyo monsterlar çok ses cıkarıyo

Hocam mesela öneriniz varmı gamegarajlar darboğaz yapiyor ısınıyo monsterlar çok ses cıkarıyo
Söyle bir baktım piyasa ne durumda diye, 7 Pro var bütçenizde. Cok kaliteli laptoptur. 80k'ya inerse cok iyi laptop.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

85 son demiş teklif verilebilir

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam bi bakıyım

Hocam sizce

ROG Strix G18 (2023) G814 4080 i9 13980hx e 72.5k vermekmi

https://shbd.io/s/HnSsDxvI Buna 80k vermek mi daha mantıklı

Eğer bütçen 80k ise 100k ya kadar çıkabilirsin peşin 9 taksitte yine aynı şeye denk geliyor. Tabii faiz hassasiyetin yoksa (ikinci el bütçen 80k olduğu için yazdım)
Hocam valla 100k çok :)

Son düzenleme:
Geri