Ekran Kartı Garanti Sorunu

Crash1907

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
69
Merhaba, rx6750 xt ekran kartımda cw sorunu vardı ve bende garantiye yolladım ama bugün raporu yolladılar rapor aşağıda fotoğrafta var. Yani kendileriyle çelismiyorlar mi ? Yani hem 4k da kartı test etmişler normal değil mi herhangi bir ses gelmemesi çünkü fps düşük olur ve cw de fps yuksek olunca ses cikarir. Bildiğim kadarıyla bazen furmark gibi uygulamalarda çıkmıyor ses ama FPS yüksek olunca çıkıyor. Thh ye başvurmayı düşünüyorum sizce ne yapsam?

Ekler

• 1000138195.webp
    1000138195.webp
    251.2 KB · Hit: 36
Thhye başvur salağa yattıkları cok belli

cw gayet normaldir hiç takılmayın derim, değişim gelse bile bir sonraki kartta daha çok cw olabiliyor başıma geldi, yıllardır kullanıyorum sorun çıkmadı

cw sorun olarak teşkil etmiyor deniliyor genelde çünkü her ekran kartında oluşabilicek unsur görüntü ve fpse etkisi olmadığı için öyle kabul ediliyor thh ye başvursan sonuç alabilirsin süreç biraz uzar ama sonuç elde edersin diye düşünüyorum

Coil whine özellikle amd ekran kartlarında daha çok görülebiliyor.
6750 6700 üzerine yapılmış overclockla çıkarılmış ara bir ekran kartı, aynı şekilde 6650 vs gibi ara ekran kartlarının çoğunluğunda fazlasıyla cw bulunuyor bir sorun teşkil etmiyor fazla kafana takmamanı tavsiye ederim.

çok sorun olursa sat hocam 2. elden direkt sonrasında nvidiada amdye oranla daha az çıkıyor diye biliyorum onu dene ama teklonoji şans işi

Thhye başvur salağa yattıkları cok belli
Öyle yapacam gibi ama şu bilir kişiye ürünü nasıl teslim ediyoruz? Elden mi yoksa kargoluyormuyuz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cw sorun olarak teşkil etmiyor deniliyor genelde çünkü her ekran kartında oluşabilicek unsur görüntü ve fpse etkisi olmadığı için öyle kabul ediliyor thh ye başvursan sonuç alabilirsin süreç biraz uzar ama sonuç elde edersin diye düşünüyorum
Evet sorun teşkil etmiyor ama yani kendileri cok saçma bir şey yapmamış mi 4k da test ne alaka fps düşük olur ve o sesi duymazsınız onu geçtim cw yok diyorlar ama aşağıda bana cwyi nasıl azaltabilirim diye bilgi vermisler böyle bir saçmalık olabilir mi ?

dalga geçiyorlar heralde :D 4K Ultra CS2 girmek güzel kafalar ya, bir de ses duyulmadı notu düşmüşler, kim 4K Ultra cs girer, girdiğini varsayalım zaten alacağı fps yerlerde olacağından bir zahmet çok çok düşük cw duyulacaktır

dalga geçiyorlar heralde :D 4K Ultra CS2 girmek güzel kafalar ya, bir de ses duyulmadı notu düşmüşler, kim 4K Ultra cs girer, girdiğini varsayalım zaten alacağı fps yerlerde olacağından bir zahmet çok çok düşük cw duyulacaktır
Bende onu diyorum işte 4k ne alaka 2 k ekran kartı ve sen ne kafaylan 4k da oynuyorsun fps düşük olacağı için cw zaten duyulmaz böyle bir saçmalık olamaz. Thh ye basvursam bilirkisiye kartı nasıl veriyoruz elden mi merak ettim? Birde acaba neden 4k fln desem Boğaziçi bilgisayara mail atsam bu saaten sonra bir ise yaramaz her halde.

Öyle yapacam gibi ama şu bilir kişiye ürünü nasıl teslim ediyoruz? Elden mi yoksa kargoluyormuyuz ?

Evet sorun teşkil etmiyor ama yani kendileri cok saçma bir şey yapmamış mi 4k da test ne alaka fps düşük olur ve o sesi duymazsınız onu geçtim cw yok diyorlar ama aşağıda bana cwyi nasıl azaltabilirim diye bilgi vermisler böyle bir saçmalık olabilir mi ?
aslında mantıksız şey yapmamışlar sonuç olarak kartı zorlamak istemişler onlarda öyle zorlama kararı almış ki gerçekten test edip etmedikleri muamma servisi pek takma adamına denk gelirsen düzgün bir muamele görürsün bende yıllar önce ekran probleminden dolayı telefonu yolladım garantiye adamlar sim kart yuvasını değiştirmişler manasız ben yerinde olsam thh falan hiç uğraşmam satılığa koyar satılana kadar da kullanır satıldıktan sonra da yoluma bakarım yoksa thh falan filan uğraş dur ki o zamana kadar ekran kartsız kalıcaksın o da cabası

aslında mantıksız şey yapmamışlar sonuç olarak kartı zorlamak istemişler onlarda öyle zorlama kararı almış ki gerçekten test edip etmedikleri muamma servisi pek takma adamına denk gelirsen düzgün bir muamele görürsün bende yıllar önce ekran probleminden dolayı telefonu yolladım garantiye adamlar sim kart yuvasını değiştirmişler manasız ben yerinde olsam thh falan hiç uğraşmam satılığa koyar satılana kadar da kullanır satıldıktan sonra da yoluma bakarım yoksa thh falan filan uğraş dur ki o zamana kadar ekran kartsız kalıcaksın o da cabası
Hocam 4k da düşük fps vereceği için ses yapmaz o yüzden 4k mantiksiz kaliyoe bir tık

Hocam vallah satılacağını sanmıyorum bilmiyorum. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Bobin zırıltısı donanımsal bir sorun değil diye böyle yapmışlardır.

Hocam 4k da düşük fps vereceği için ses yapmaz o yüzden 4k mantiksiz kaliyoe bir tık

Hocam vallah satılacağını sanmıyorum bilmiyorum. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum
dostum onların mantığına göre 4k öyle diye geçiyor o mantıkla ilerlemişler sorgulama .d

kankam hiç moral bozma tak kulaklığını oynamana devam et koy ilana her ürünün vardır bir alıcısı kısmeti güven bana en kötü piyasanın 1 2k altına ver hiç problem değil bu devirde 2k falan para değil inan bana elindeki seni rahatsız eden üründen kurtulursun satılana kadar da oyununu oynamaya devam et teklonoji şans işi benim başıma gelenleri anlatsam sende bu hale gelirsin moral bozdukça daha çok batıcak sana o durum ve iyice soğuyacaksın hiç gerek yok dediğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,001
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri