Ben de Yapıkredi kullanıyorum esnek hesap limiti 1000₺ arttırmaya çalışıyorum bir türlü arttırmıyorlar düzenli gelir yok diyorlar, her ay 20.000₺ civarı para giriyor kendi farklı enpara hesabımdan atıyorum ve o parayı her ay harcıyorum, onun dışında gümüş hesabım var ve daha önce de aynı hesapta biraz birikmiş para da tutmuştum o zaman denemiştim o zaman da hiçbir şekilde limiti arttırmamışlardı.
Yapıkredi ye ilk geçtiğimde de 20.000₺ civarı geri ödemesiz promosyon vereceklerdi tüm şartları karşılıyordum sadece kredi kartı başvurup onaylanması şartı vardı başvurdım ona da red verdiler sırf o yüzden promosyonu da alamadım hiçbir şekilde ne kredi kartı veriyorlar ne de esnek hesap limiti arttırıyorlar.
Çok kredi kartı kullanan biri değilim ama enpara da düşük limitli bir kartım var onu da her ay düzenli ödüyorum kredi skorumun da çok düşük olmaması gerek neden arttırmıyorlar bilmiyorum, sana nasıl 15 bin tl limit verdiler herhangi bir şekilde gelir beyan ettin mi veya uygulama içinde başvururkenki kısımda çalışma ve aylık gelir kısmını nasıl işaretledin ?