daha kararlı bir ram performansı için önemli. Topkapı mağazasında var gidip alınırdıolsa da kalmadı zaten.. olmasının ne önemi var onu da anlamadim
bedavaGOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6400MHz CL32 1.25V Soğutuculu Dual PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6400MHz CL32 1.25V Soğutuculu Dual PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
yok muAmd Expo desteği yok ya.. olsa gidip alınır
Adam kalbime indirdi amd işlemci için aldım bendeyok munasıl yok bilader, milleti yanlış yönlendirme, expo var tam hız kullanırsınız tabi işlemciniz sağlam ve anakart altyapı iyiyse
Sitesinden bak en alt satırda da yazıyor, rahat ol yapıştırAdam kalbime indirdi amd işlemci için aldım bende
AlabilirsinBilen varsa şey yazabilir mi mağaza stoğundaki ürünleri arayıp alabiliyor muyuz uzaktan da olsa
Cl32 6400mhz ramin cl30 6000mhz çalışmama ihtimali yok. Hynix bellek zaten hepsi.anakartın 6400 destekliyorsa cl32 6400 kullanırsın yüksek ihtimal 6000 cl30 da çalışır ama çalışmazsa sorun değil cl32 6400mhz de gayet iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu arada mağaza stokları acayip hızlı eridi
yok munasıl yok bilader, milleti yanlış yönlendirme, expo var tam hız kullanırsınız tabi işlemciniz sağlam ve anakart altyapı iyiyse