Benimsi
80+
- Reaksiyon skoru
- 236
kaplan atmıştıböyle indirimlerin bildirimini nasıl alıyoruz bilen varmı
kaplan atmıştıböyle indirimlerin bildirimini nasıl alıyoruz bilen varmı
Hocam bulabuldigin heryere kayıt ol bildirimleri aç . Dün en son tuvalete kart ile girdim ben şükür bugün nasip oldu tuvalette değilkenböyle indirimlerin bildirimini nasıl alıyoruz bilen varmı
şimdi takip ettim kaplanın whatsapp ve telegramHocam bulabuldigin heryere kayıt ol bildirimleri aç . Dün en son tuvalete kart ile girdim ben şükür bugün nasip oldu tuvalette değilken
Biri random bulup paylaşıyor öyle yayılıyor, çok yayılmadan denk gelmen lazım yoksa bitiyorböyle indirimlerin bildirimini nasıl alıyoruz bilen varmı
geçen 9070leri 15 20 dk sonra bunuda 8 dk sonra gördüm artık kaçırmak istemiyorumBiri random bulup paylaşıyor öyle yayılıyor, çok yayılmadan denk gelmen lazım yoksa bitiyor![]()
Forum fena değil bu arada indirim konusunda, bazı indirimler Telegram kanallarından önce bile buraya düşebiliyor ve hızlı olursan alacak kadar zaman veriyor çoğu. Kritik nokta konuyu açıldığı an yakalamak.geçen 9070leri 15 20 dk sonra bunuda 8 dk sonra gördüm artık kaçırmak istemiyorum![]()
nereden hocamşimdi takip ettim kaplanın whatsapp ve telegram
Aynısının rgb olmayanı ise al geç hocam nolcakBende alabildim ama vatandan aradılar şimdi muadil urun olarak rgbsiz olanini oneriyorlar alayim mi nasil bir yol izleyeyim
Hocam nasıl alınıyor tam olarak, satın alma hattı beni şuan satış stoğu yok mağazayı arayın diyerek yönlendirdi, mağaza da gelmeniz gerekiyor yoksa satış yapamayız dedi, bu yüzden stok varken alamadım.Alabilirsin
Yani fiyat yine çok uygun, muadil kabul etmezsen siparişi iptal edip paranı iade ediyorlar. Sana kalmış hangisini seçeceğinBende alabildim ama vatandan aradılar şimdi muadil urun olarak rgbsiz olanini oneriyorlar alayim mi nasil bir yol izleyeyim