bedava kaçırmaSizce iyi midir? bence iyi sizce? bide o fiyatta dandik rampageler dolu
evet reisim biliyorum param olsa kseinlikle bi pxn v10 pro alıcam ama o kadar bütçem yok bende bi iki ay takılıp satmayı düşünüyorum kısaca ticaret icinG29'da pek iyi ürün değil de baya ucuz geldi bana.
kesinlikle bi kaç ay sonra 8-9 a bile satarım gibi geldibedava kaçırma
Bir sorunu falan var mı bir sor 6500 fazla ucuz.evet reisim biliyorum param olsa kseinlikle bi pxn v10 pro alıcam ama o kadar bütçem yok bende bi iki ay takılıp satmayı düşünüyorum kısaca ticaret icin
Bir sorunu falan var mı bir sor 650
açıklamada sorunsuz vb yazıyor param güvende ile alıcam zaten bildiğim kadarıyla 2 gün kontrol süreci var sorun yoksa onaylıcamBir sorunu falan var mı bir sor 6500 fazla ucuz.
Kesin al ama mutlaka test etSizce iyi midir? bence iyi sizce? bide o fiyatta dandik rampageler dolu
evet banada öyle geldi salı günü gibi almayı düşünüyorum dediğim gibi vites topuzu yok o kadar diyo açıklamadaPiyasaya göre aşırı ucuz, bi sıkıntısı yoksa havada kapman lazım.
Zaten yakınımda bi 3d printer var ondan bastırmayı düşüündümTamamen shifter olmadan bile 10-12K'ya satıyorlar. Vites topuzu çok önemli değil o yüzden.
reisim ya elden alıcam yada param güvende ile alıcam büyük ihtimalle param güvende ile amaDolandırıcı olma ihtimaline karşı dikkat et. Fiyat fazla oyun geldi.