Çözüldü✓ Fiber İnternet İçin Kablo Önerisi

SebekeSuyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
931
İnternetle alakalı gram fikrim olmadığını belirterek başlayayım. 1000 mbps tarife alıcaz yeni eve taşınınca. 3 metre kablo yeterli olur gibi ama garanti olsun diye 5 falan da önerebilirsiniz. Online oyun oynamıyorum oynadığımın da gecikmeyle işi yok. 80msden aşağı aldığım oyun sayısı bayağı az ama hissetmiyorum farkı. Tek derdim bu 1000 megabitin 600 700 downloadını almak. Gördüğüm kadarıyla cat6 fazlasıyla yeterli hatta 5e bile yeter gibi Başım ağrımasın diye ne önerirsiniz?

İnternetle alakalı gram fikrim olmadığını belirterek başlayayım. 1000 mbps tarife alıcaz yeni eve taşınınca. 3 metre kablo yeterli olur gibi ama garanti olsun diye 5 falan da önerebilirsiniz. Online oyun oynamıyorum oynadığımın da gecikmeyle işi yok. 80msden aşağı aldığım oyun sayısı bayağı az ama hissetmiyorum farkı. Tek derdim bu 1000 megabitin 600 700 downloadını almak. Başım ağrımasın diye ne önerirsiniz?
Router ile PC arasına bahsediyorsan, Ugreen in Cat6 kablosu ziyadesiyle iş görecektir

Kablo alırken en az Cat6, mümkünse Cat6a tercih etmeni öneririm. Ayrıca 1000 Mbps paket aldığında her zaman 1000 Mbps indirme görmeyi bekleme. Hız; bağlandığın sunucuya, kullandığın platforma, modemine ve ağ kartına göre değişebilir. Çoğu kullanıcı için 600-900 Mbps arası değerler normal kabul edilir. Online oyunlarda ise yüksek paket hızı ping'i doğrudan düşürmez. Ping daha çok bulunduğun konum, ISS'nin omurgası ve oyun sunucusunun konumuyla alakalıdır. Örneğin 100 Mbps ile 1000 Mbps arasında oyun açısından çok büyük bir fark hissetmeyebilirsin.

İnternetle alakalı gram fikrim olmadığını belirterek başlayayım. 1000 mbps tarife alıcaz yeni eve taşınınca. 3 metre kablo yeterli olur gibi ama garanti olsun diye 5 falan da önerebilirsiniz. Online oyun oynamıyorum oynadığımın da gecikmeyle işi yok. 80msden aşağı aldığım oyun sayısı bayağı az ama hissetmiyorum farkı. Tek derdim bu 1000 megabitin 600 700 downloadını almak. Gördüğüm kadarıyla cat6 fazlasıyla yeterli hatta 5e bile yeter gibi Başım ağrımasın diye ne önerirsiniz?

Ben bunu aldım, 940mbit 3ms idi son ölçümde, tabi bu evinize gelen internetle alakalı. İyi bir wifi kartım var onunla en fazla 500mbit gördüm. Ugreen öneririm, cat6 almanız yeterli cat7 ye fazla para vermeye gerek yok. Bu yassı kabloyu da halının altından geçirmek kolay diye almıştım. Siz isterseniz yuvarlak kablo da alabilirsiniz.

Kablo alırken en az Cat6, mümkünse Cat6a tercih etmeni öneririm. Ayrıca 1000 Mbps paket aldığında her zaman 1000 Mbps indirme görmeyi bekleme. Hız; bağlandığın sunucuya, kullandığın platforma, modemine ve ağ kartına göre değişebilir. Çoğu kullanıcı için 600-900 Mbps arası değerler normal kabul edilir. Online oyunlarda ise yüksek paket hızı ping'i doğrudan düşürmez. Ping daha çok bulunduğun konum, ISS'nin omurgası ve oyun sunucusunun konumuyla alakalıdır. Örneğin 100 Mbps ile 1000 Mbps arasında oyun açısından çok büyük bir fark hissetmeyebilirsin.
Yok hocam 1000 beklemiyorum 65 kullanıyorum 500 bile alsam aydınlanmayı siz düşünün. 6aya da çok gerek yok gibi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam 1 kere atsanız yeterdi

Kabeldirekt cat7 kablo var siyah olan tavsiye ederim. korumalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,977
Üyeler
197,330
Son üye
scorpionshm
Geri