Al sata gider belki o açıdan da bakılabilir kullanıcısı almayacaksaAlıntıyı görüntüle
hiçbir şekilde alınmaz tayfunun mesajlara bakın adamın 284329048329 tane mesajı var g5 va hem görüntüsü kötü hem ghostingli diye
Al sata gider belki o açıdan da bakılabilir kullanıcısı almayacaksaAlıntıyı görüntüle
hiçbir şekilde alınmaz tayfunun mesajlara bakın adamın 284329048329 tane mesajı var g5 va hem görüntüsü kötü hem ghostingli diye
al satçı mekanı değil burası ayrıca zarar edersinAl sata gider belki o açıdan da bakılabilir kullanıcısı almayacaksa
Al sat yapacak para zaten bizde yok ben sadece düşünenler için fiyatı uygun olduğunu belirttimva panel cırt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
al satçı mekanı değil burası ayrıca zarar edersin
va panel olayı biraz abartılıyor mu sanki hikayeli oyun oynayan adam va ile ipsten daha mutlu olmaz mıva panel cırt
al satçı mekanı değil burası ayrıca zarar edersin
Hocam monitör nasıl önerir misin?
Bu sıralar 27 inç 2k monitör bakıyorum 10k ve altına, fiyatı uygun geldi baya. Önerir misiniz? Bir de IPS daha çok öneriliyor, VA olmasını dezavantaj olarak düşünebilir miyiz?
Hocam monitör nasıl önerir misin?
bu model alınmaz %70 ve üzeri hikayeli oyun oynuyorsanız q27g42xne alınArkadaşlar ürünü önerir misiniz?
Henüz kurma fırsatım olmadı, pazartesi kuracağım. Görüşlerimi paylaşmayı düşünüyorum forumda.Hocam monitör nasıl önerir misin?
Ne diyorsunuz beyler alınır mı alınmaz mı şimdi kullanmak için
bunlara da bakabilirsin, film için alıyorsan VA olur.Bu sıralar 27 inç 2k monitör bakıyorum 10k ve altına, fiyatı uygun geldi baya. Önerir misiniz? Bir de IPS daha çok öneriliyor, VA olmasını dezavantaj olarak düşünebilir miyiz?
ben çok az oyun oynarım genelde pc de takılırım haber video tasarım falan VA daha mı uygun olur![]()
SAMSUNG LS27FG530EUXUF G5 27 inç 200 Hz 1 ms IPS QHD Gaming Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG LS27FG530EUXUF G5 27 inç 200 Hz 1 ms IPS QHD Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
bunu al 1000 e değer alttaki sepette düşüyor![]()
VIEWSONIC VX2757-2K-Pro 2K IPS 1ms 200hz Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt
VIEWSONIC VX2757-2K-Pro 2K IPS 1ms 200hz Monitör fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
bunlara da bakabilirsin, film için alıyorsan VA olur.
yine de ips e giderim. ViewSonic olan iyi ama hopörlor de istiyorsan bu var o bütçelerde görüntü de güzel.ben çok az oyun oynarım genelde pc de takılırım haber video tasarım falan VA daha mı uygun olur