🔥İndirim Wd Blue Sn5000 SSD (4 Tb) 17,997,00 TL ( Vade Farksız 3 Taksit İmkanı )

Teşekkürler.

Valla tek SSD alma taraftarı değilim. 2 TB M2 SSD bozulunca insana koyuyor. Teknoloji şans işi ama böyle bir ihtimal var. Sonuçta TB'den farksız SSD'lerin sağlık durumları ve bozulma ihtimalleri oluyor. 4 TB SSD almazdım ben olsam. Gidin bu paraya iki tane ayrı SSD alın. En azından biri bozulursa diğerini kullanırsınız.

Valla tek SSD alma taraftarı değilim. 2 TB M2 SSD bozulunca insana koyuyor. Teknoloji şans işi ama böyle bir ihtimal var. Sonuçta TB'den farksız SSD'lerin sağlık durumları ve bozulma ihtimalleri oluyor. 4 TB SSD almazdım ben olsam. Gidin bu paraya iki tane ayrı SSD alın. En azından biri bozulursa diğerini kullanırsınız.
Bir tane daha almayı düşünüyorum zaten. Boyut olarak 2 TB düşünüyorum. Windows u kurmak için...

Bir tane daha almayı düşünüyorum zaten. Boyut olarak 2 TB düşünüyorum. Windows u kurmak için...
Ben sadece tek 4 TB SSD almak isteyen kişiler için söyledim. 4 TB almak yerine 2TB'den iki adet almak daha mantıklı. Birinin sağlığı bozulsa diğeri sağlam kalır. Yüksek boyutlu tek SSD almak çok mantıklı değil. Yakın zamanda Samsung marka SSD'im bozulduğu için söylüyorum. Marka model farketmeksizin bozulabilen parçalar.

Geri