Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Hepsiburada premium ile 359 TL. Başlıkta yazıyor hocam409 gözüküyor bende
Farketmedim pardonHepsiburada premium ile 359 TL. Başlıkta yazıyor hocam
Onu da ben fark etmedim. Başlığı düzenleyeyim.premiumlulara vermiyor yine yeni geçecek olanlara veriyor
Bu i!!nelere özel bir şey yapmalıyız her ay düzenli olarak para ödeyen müşteri cezalandırılıyor , yeni gelen üyelere kral muamelesi görüyor bu sadece bizim ülkede olurbu hepsiburada hep böyle yapıyor müşteri hizmetlerine yazdım şöyle bir cevap verdi
"--premiumu olmayanlara mı bu indirimli fiyat ona göre iptal edelim üyeliği
Kontrollerim esnasında sabırla beklediğiniz için teşekkür ederim. Kontrol ettiğimde Bosch 32 Parça Vidalama Seti ürünün fiyatı 409.14 TL olarak görünüyor. Premiuma geç, 50 TL indirim kazan kampanyası mevcut ve kampanya kapsamında 359.14 TL olarak görünüyor. Kampanya kapsamında yeni premium üyeliğine geçecek olanlar için geçerli bir kampanya olarak görünmektedir. Her kategoride her müşterimize hitap edecek farklı kampanyalarımız mevcuttur ve bu aşamada premium'un avantajının görünebilmesi adına premiumlu olmayan müşterilerimiz için olan bir kampanyadır. Premium üyeliğinizi kontrol ettiğimde daha önce oluşturulmuş görünüyor bu nedenle yansımamaktadır."
50tl indirim için değil hepsiburada her defasında bunu yapıyor yüzlerce üründe zaten alacağım bir ürün değil sadece tepki gösteriyorum50tl indirim için adamın yazdığına bak yazık yemin ediyorum nasıl bir hayat yaşıyorsunuz çok garip valla.
iyiymiş buGeçen hafta bunu 560 TL ye aldım. Ara ara düşüyor. Tavsiye ederim.
Alıntıyı görüntüle