Bu Dönemde Sistem Almak Mantıklı mı

Reaksiyon skoru
2
İki sistem arasında da çok ciddi bir fark yok ve ayni zamanda yayin yapiyorum. Fakat şu an güncel krizler varken sistem almak mantıklı mı o konuda fazlasıyla arafta kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmami önerirsiniz?

Ekler

• 58847.webp
    58847.webp
    24.8 KB · Hit: 110
  • 58678.webp
    58678.webp
    155.6 KB · Hit: 106
İki sistem arasında da çok ciddi bir fark yok ve ayni zamanda yayin yapiyorum. Fakat şu an güncel krizler varken sistem almak mantıklı mı o konuda fazlasıyla arafta kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmami önerirsiniz?
Bu devirde sistem almak mantıklı hiçbirşeyin düştüğü yok arada indirim oluyor saldırıyorlar bitiyor şahsen eski fiyatlara döneceğimizi düşünmüyorum. Bu arada attığınız sistemler pahalı, bence bu sisteme bakabilirsiniz sizin attıklarınızla neredeyse aynı paraya 5080li sistem ve çoğu karta 6-9 taksit var.

Link ; https://m.n11.com/urun/game-garaj-t...m-paket-masaustu-oyuncu-bilgisayari-127423756

Toplanır, ram krizinin bitmesi 2027 sonları kadar uzayacak diye söylentiler var alabilecekken al bekleme ayrıca sistemler pahalı evet çok daha ucuza 9070xt tabanlı sistemler var özellikle nvdia istiyorsan başka tabi ki

yok gibi bende baktım biraz dandirik poşet bilgisayarlara 60 70 lira para çekmişler 3 harfli fpsleri çogu oyunda görmüyor bile

Aşırı pahalı ve kötü parçalar daha iyisi toplanır ayrıca beklemeye gerek yok indiirm buldukça at köşeye

Toplanır, ram krizinin bitmesi 2027 sonları kadar uzayacak diye söylentiler var alabilecekken al bekleme ayrıca sistemler pahalı evet çok daha ucuza 9070xt tabanlı sistemler var özellikle nvdia istiyorsan baş
Nvidia tabanli ekran kartlari tercihimdir hocam yayin vs yapacagim icin amdnin driverleri ile ugrasmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok gibi bende baktım biraz dandirik poşet bilgisayarlara 60 70 lira para çekmişler 3 harfli fpsleri çogu oyunda görmüyor bile
Evet fiyat araliklari cok fazla artmis 4000 serisi ekran kartlari piyasadan tamamen kalkmis

Bu devirde sistem almak mantıklı hiçbirşeyin düştüğü yok arada indirim oluyor saldırıyorlar bitiyor şahsen eski fiyatlara döneceğimizi düşünmüyorum. Bu arada attığınız sistemler pahalı, bence bu sisteme bakabilirsiniz sizin attıklarınızla neredeyse aynı paraya 5080li sistem ve çoğu karta 6-9 taksit var.

Link ; https://m.n11.com/urun/game-garaj-t...m-paket-masaustu-oyuncu-bilgisayari-127423756
PNY marka ekran karti alinmasi mantikli mi hocam bi fikriniz var mi

Fiyatlar anlık kampanyalar dışında hiç düşmez hocam ama 108k lık sistemde 5070 kullanılması suç yani. İki sistemde pahalı bana kalırsa. Kendin toplasan 100k ya en kral 5070li sistemi toplarsın.

İndirim oldukça yavaştan topla 2-3 aya bitirirsin paran varsa. Beklemek mantıklı değil bence fiyatların düşmesi sürer daha şimdi diz pc mutlu mutlu oyununu oyna geç. Bekledikçe insan soğuyor

Forumda yıllardır bu dönemde sistem alınır mı cart curt diyenler var. Her geçen gün fiyatlar artarken beklemek anca zarar verir. Bu ülkede ne zaman fiyatların düştüğünü gördünüz? Ya fiyatlar çok yükselir ya da az yükselir en iyi ihtimal sabit kalır.

Fiyatlar anlık kampanyalar dışında hiç düşmez hocam ama 108k lık sistemde 5070 kullanılması suç yani. İki sistemde pahalı bana kalırsa. Kendin toplasan 100k ya en kral 5070li sistemi toplarsın.
Sizin önerdiginiz bi site vs var mi ya da önerebiliceginiz oem paket?

İndirim oldukça yavaştan topla 2-3 aya bitirirsin paran varsa. Beklemek mantıklı değil bence fiyatların düşmesi sürer daha şimdi diz pc mutlu mutlu oyununu oyna geç. Bekledikçe insan soğuyor
Haklisin hocam

Alınır hocam aynı işlemciyi taşıyan farklı marka ekran kartlarının sıcaklık testlerine bakabilirsiniz tepe modellerle maks 3-5 derece fark atar başka da bir şey olmaz. Tam bütçe nedir hocam ona göre nvdia tabanlı sistemlere bakalım.

Alınır hocam aynı işlemciyi taşıyan farklı marka ekran kartlarının sıcaklık testlerine bakabilirsiniz tepe modellerle maks 3-5 derece fark atar başka da bir şey olmaz. Tam bütçe nedir hocam ona göre nvdia tabanlı sistemlere bakalım.
Hocam 100 e kadar çıkarım taksit fırsatlari olursa daha güzel olur nvidia tabanli bir setup dizmek istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,387
Üyeler
197,445
Son üye
omerasimesim1
Geri