🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Kulağının dibindeyken yay sesi hissediliyorsa biraz normal ama klavyeyi normal kullanırken duyuyorsan o pek normal gelmedi bana.

İlk sayfadaki ilk mesajımda bırakmıştım hocam driver linki, oradan bakabilirsin.
Çok teşekkürler hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

foto varmı hocam
şöyle bırakayım hocam

Ekler

• WhatsApp Image 2026-06-13 at 13.26.24 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-06-13 at 13.26.24 (1).webp
    262.7 KB · Hit: 71
  • WhatsApp Image 2026-06-13 at 13.26.24.webp
    WhatsApp Image 2026-06-13 at 13.26.24.webp
    231.5 KB · Hit: 72
  • WhatsApp Image 2026-06-13 at 13.26.25.webp
    WhatsApp Image 2026-06-13 at 13.26.25.webp
    253.5 KB · Hit: 71
Switchi çıkarınca yay sesi hissediliyor ama önceden lubelediğim switchlerden buna geçince biraz öyle hissettim sanırım.
hocam o yay sesi değildir , şeffaf olan modelse keycapten dolayı garip değişik bi ses çıkıyo ben de o yüzden beğenmedim , yay sesi ama hissiyatta bile anlaşılır normalde

Black contours rengi elime ulaştı. Aliminyum olmasına rağmen aula f75den daha hafif. Beğenmediim şey rgblerin yeterince parlak olmaması ve switchlerdeki lube miktarlarının oldukça az olması. Yani yay sesi hissediliyor klavyede. Bunlar dışında güzel bir klavye yani. Switch lubelamak garanti dışına çıkarır mı? Ona göre lube yapacağım.
kasa yapısı ince olduğu için alulara göre biraz hafif size de muhtemelen o yüzden o şekilde hissettirdi ama sağlamlık olarak herhangi bir plastik kasayla zaten karşılaştırılamaz , auladan zaten net şekilde daha ağır kasa , aynı malzemeden üretilen aula tipindeki hi8 zaten aulanın 2 katı ağırlığında , switchlere katılıyorum dediğiniz gibi lubedlansa çok tatlı olur

hocam o yay sesi değildir , şeffaf olan modelse keycapten dolayı garip değişik bi ses çıkıyo ben de o yüzden beğenmedim , yay sesi ama hissiyatta bile anlaşılır normalde
Switchi çıkarıp kulağımın dibine getirince oluyor tabi ama normal kullanımda mchosedeki ktt switchler kadar smooth hissettirmiyor. Switchlerin içinde yağ neredeyse hiç yok zaten baktım bi.

Strawbery mint switchinlerin aliexpress sayfasında el ile yağlanmıştır yazıyordu onlar belki daha iyidir.

Switchi çıkarıp kulağımın dibine getirince oluyor tabi ama normal kullanımda mchosedeki ktt switchler kadar smooth hissettirmiyor. Switchlerin içinde yağ neredeyse hiç yok zaten baktım bi.

Strawbery mint switchinlerin aliexpress sayfasında el ile yağlanmıştır yazıyordu onlar belki daha iyidir.
ben alırken o sw seçeneği yoktu ben de o swyi çok denemek istiyorum , youtubeda sesi çok iyi geliyor

White jelly de baya iyi duruyor ama fr4 plate diye bunu tercih ettim.

ben alırken o sw seçeneği yoktu ben de o swyi çok denemek istiyorum , youtubeda sesi çok iyi geliyor
Ben de keşke onu seçseymişim ama yapacak bir şey yok.

Klavyeyi yazılıma bağlayabilen oldu mu? Benim klavyeyi görmüyor yazılımda.

White jelly de baya iyi duruyor ama fr4 plate diye bunu tercih ettim.

Ben de keşke onu seçseymişim ama yapacak bir şey yok.

Klavyeyi yazılıma bağlayabilen oldu mu? Benim klavyeyi görmüyor yazılımda.
ben de fr4 denemek için turquoise aldım güzel sw

İyide hepsinde f4 plate var ki hepsinde mevcut yani
Hepsinde yok hocam. Dark World, White Jelly ve Folding renklerinde PP / Baileys, Black Contours ve Quantum Wasteland renklerinde FR4 positioning plate bulunmaktadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,111
Üyeler
197,621
Son üye
buqra34
Geri