❌İndirim Bitti! Steelseries Arctis Nova 7x Gen 2 Magenta 7599 ₺

magenta halk arasında çingene pembesi olarak geçiyor Hintli ve sürekli dans eden biri değilseniz bence bu renk çok komik duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reis bende de şu 2019 arctis 5 var şunu ortasında yuvarlak olan kablosunu kaybettim yedekleri nerden alınıyor internetten bulamıyorum

şimdide beyaz indirime girdi diğerleri çıktı
çok geç artık mecbur dans edecez :d

razer blackshark v2x veya hyperx cloud3 almayı düşünüyorum rekabetçi oynuyorum. bu model daha mı iyidir? kablolu kablosuz kriterim yok farketmez.

magenta halk arasında çingene pembesi olarak geçiyor Hintli ve sürekli dans eden biri değilseniz bence bu renk çok komik duruyor

reis bende de şu 2019 arctis 5 var şunu ortasında yuvarlak olan kablosunu kaybettim yedekleri nerden alınıyor internetten bulamıyorum

şimdide beyaz indirime girdi diğerleri çıktı
Eğer satın alımının üzerinden 5 yıl geçmediyse garantiden ücreti mukabilinde alabilirsin. Eğer o hizmeti sağlayamazlarsa seçimlik hakkın doğar. Onun dışında bulabileceğini sanmıyorum.

Eğer satın alımının üzerinden 5 yıl geçmediyse garantiden ücreti mukabilinde alabilirsin. Eğer o hizmeti sağlayamazlarsa seçimlik hakkın doğar. Onun dışında bulabileceğini sanmıyorum.
baya oldu ya kutusu garantisi yok bende muhtemelen çöp oldu cihaz kablosu yok diye kullanamıyorumda

çok geç artık mecbur dans edecez :d
merak etme donanım arşivi forum olarak arkandan iyi konuşucaz kardeşim ama dışardakileri bilemem 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,846
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri