Modem ile bilgisayar arasında duvarlar kalın internet gelmiyor bende bunu alıp bilgisayarıma takmayı düşünüyorum iyi mi? fiyatı? f/p daha iyi varsa isterim beni 1 2 yıl rahat götürsün yeter şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
İstediğin şeyModem ile bilgisayar arasında duvarlar kalın internet gelmiyor bende bunu alıp bilgisayarıma takmayı düşünüyorum iyi mi? fiyatı? f/p daha iyi varsa isterim beni 1 2 yıl rahat götürsün yeter şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
yok hocam şu tarz
yarına lazım prime ile geliyormuş sanırım pazartesi günüyok hocam şu tarz
Ugreen USB 3.0 to RJ45 Gigabit Ethernet Dönüştürücü Adaptör Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen USB 3.0 to RJ45 Gigabit Ethernet Dönüştürücü Adaptör Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Yani pek bir fark yaratmaz dönüştürücü sonuçtayok hocam şu tarz
Ugreen USB 3.0 to RJ45 Gigabit Ethernet Dönüştürücü Adaptör Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ugreen USB 3.0 to RJ45 Gigabit Ethernet Dönüştürücü Adaptör Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euMesaj otomatik olarak birleştirildi:
yarına lazım prime ile geliyormuş sanırım pazartesi günü
sizin attığınız ethernet almıyor bana etherneti usb olarak alabileceğim aparat lazım hocam ondan dedimYani pek bir fark yaratmaz dönüştürücü sonuçtapopüler olanlardan birini al.
Evet evet anladımsizin attığınız ethernet almıyor bana etherneti usb olarak alabileceğim aparat lazım hocam ondan dedim