Bu Sistem Alınır mı?

bir de bu var ;
karşılaştır istersen.
ikisi de alınabilir duruyor...
edit: ama vatandaki sistemin işlemcisi u5 245kf...

bir de bu var ;
karşılaştır istersen.
ikisi de alınabilir duruyor...
edit: ama vatandaki sistemin işlemcisi u5 245kf...
vatandakinide konuyu açtıktan sonra gördüm daha mantıklı onu almak ama alınır mı çünkü intel

vatandakinide konuyu açtıktan sonra gördüm daha mantıklı onu almak ama alınır mı çünkü intel
Ben vatandaki sistemi tercih ederdim...
Itopyadaki de intel ama 225f...vatandaki işlemciyi seçince 60k yı geçiyor itopyadaki sistem...

sepette attım sistemide bu vatan toplamadan gönderiyor bilgisayarı
aslında daha iyi, her bileşenin sıfır ve kapalı kutu olduğunu görmüş oluyorsun. istersen sistemi satın almadan önce bulunduğun yerdeki vatan bilgisayarı ara sistemi montaj yapabilirler mi öğren. bazı şubeler montaj yapıyorlar çünkü. toplamak aslında basit. yt den videolarla kendin bile toplayabilirsin. ama cesaret edemiyorsan, bulunduğun şehri belirt ve forumdan yardım talep et. mutlaka sana yardımcı olacaklardır...

aslında daha iyi, her bileşenin sıfır ve kapalı kutu olduğunu görmüş oluyorsun. istersen sistemi satın almadan önce bulunduğun yerdeki vatan bilgisayarı ara sistemi montaj yapabilirler mi öğren. bazı şubeler montaj yapıyorlar çünkü. toplamak aslında basit. yt den videolarla kendin bile toplayabilirsin. ama cesaret edemiyorsan, bulunduğun şehri belirt ve forumdan yardım talep et. mutlaka sana yardımcı olacaklardır...
en yakın vatan 2.5 saat mesafede bilgisayarcıya toplatmam lazım o da extra masraf yani sistemin ucuz olmasının bir anlamı kalmıyor böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,281
Üyeler
197,655
Son üye
SlayerTurtle
Geri