benim işim biraz fazla klavye ile parmaktan kayma olayı olabileceğini düşünerek sipariş vermemiştim sanırım bu sorunu yaşayacağım için sipariş vermemeliyim.Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun.
Onu da denedim hiç bir değişiklik olmuyor. Factory reset atmayı deneyeceğim klavyeye belki düzelir
Sesi güzel hocam ben bu tarz soft sesleri seviyorum genele hitap ediyor bence.
Keycapsler çok kaliteli görünüşü de çok güzel ama elden kayıyor yazarken o yüzden tercih meselesi. Ben başka bir keycaps alıp takmayı düşünüyorum açıkcası ama görsel ve kalite olarak gayet üst düzeyler bence
Ben aldım da keycapslerini çıkarıp başka taktım fotosu yok maalesef şuan.Black contour alan var mı foto gelir mi?
En mantıklısı folding gibi duruyor şuan. Strawberry mint switch ile.hangisi alınır yardım
reisler yardımcı olursanız redragonk552 kullanıyorum cortladi artık tavsiye
Foto ve ses testi gelir miBen şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king switchleri taktım. Siyah ve ışığı az geçiren switch olduğu için şeffaf tuşlar çok hoş görüntü aldı. Ses zaten oil king muazzam sesi var. Çok hafif geçirgen oldu ve alırkem farketmemiştim değişik bir yazı fontu var. Elime alınca farkettim. Şuanki halini çok beğendim. Konuyu paylaşan arkadaşa tekrardan teşekkürler.
Şu trendyol tarzı yerlerden ucuza satılan 70x30 veya 90x40 mousepadlardan al. Sonra klavyenin boyutuna göre keserek altına koy. Kaç kat koyacağın artık senin keyfine kalmış. Hem yüksekliği halletmiş olursun hem de yankı daha da azalır.Dostlar bu klavye bana alçak geldi, neyle yükselticezVar mı öneri bi ürün?
Hepsi iyi, switch olarak strawberry daha iyi deniyor ama denemeden yorum yapamayacağım.hangisi alınır yardım
O sanırım firmware update ile düzeliyordu, videosunu alta bırakıyorum.Onu da denedim hiç bir değişiklik olmuyor. Factory reset atmayı deneyeceğim klavyeye belki düzelir
aula f75ten geçmeye değer miHepsi iyi, switch olarak strawberry daha iyi deniyor ama denemeden yorum yapamayacağım.
sıfır gibiKlavyenin durumuna bağlı. Çok eskimediyse, bir sorunu yoksa değmez.
monsgeek 6k etmez , kasası yüksek olduğu için kasa olarak da daha ağır ama hi75teki yazım hissini asla alamazsın , 2. elden 3 e çözersen anca o şekilKalbim Akko monsgeek diyor mantığım Leobog