🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Dostlar bu klavye bana alçak geldi, neyle yükselticez :) Var mı öneri bi ürün?

Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizin olsun.
Onu da denedim hiç bir değişiklik olmuyor. Factory reset atmayı deneyeceğim klavyeye belki düzelir

Sesi güzel hocam ben bu tarz soft sesleri seviyorum genele hitap ediyor bence.
Keycapsler çok kaliteli görünüşü de çok güzel ama elden kayıyor yazarken o yüzden tercih meselesi. Ben başka bir keycaps alıp takmayı düşünüyorum açıkcası ama görsel ve kalite olarak gayet üst düzeyler bence
benim işim biraz fazla klavye ile parmaktan kayma olayı olabileceğini düşünerek sipariş vermemiştim sanırım bu sorunu yaşayacağım için sipariş vermemeliyim.

Ben şeffaf tuşlu glass switch modelini aldım. Tuşları çok ışık geçirir diye beğenmedim elimde contour ile değiştiririm diye planlamıştım. Gateron oil king switchleri taktım. Siyah ve ışığı az geçiren switch olduğu için şeffaf tuşlar çok hoş görüntü aldı. Ses zaten oil king muazzam sesi var. Çok hafif geçirgen oldu ve alırkem farketmemiştim değişik bir yazı fontu var. Elime alınca farkettim. Şuanki halini çok beğendim. Konuyu paylaşan arkadaşa tekrardan teşekkürler.
Foto ve ses testi gelir mi

Dostlar bu klavye bana alçak geldi, neyle yükselticez :) Var mı öneri bi ürün?
Şu trendyol tarzı yerlerden ucuza satılan 70x30 veya 90x40 mousepadlardan al. Sonra klavyenin boyutuna göre keserek altına koy. Kaç kat koyacağın artık senin keyfine kalmış. Hem yüksekliği halletmiş olursun hem de yankı daha da azalır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hangisi alınır yardım
Hepsi iyi, switch olarak strawberry daha iyi deniyor ama denemeden yorum yapamayacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu da denedim hiç bir değişiklik olmuyor. Factory reset atmayı deneyeceğim klavyeye belki düzelir
O sanırım firmware update ile düzeliyordu, videosunu alta bırakıyorum.

Video açıklamasında firmware linki var zaten, videodaki adımları takip ederek halledersin. Ama update yapılırken kabloyu sökmemeye dikkat et, brick yeme ihtimali var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,235
Üyeler
197,640
Son üye
ihlara
Geri