Göz Sağlığı İçin Monitör Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi günler. 6 yıldır kullandığım AOC G2260VWQ6 21.5 inç monitörüm var. Son zamanlarda gözlerimde baya kamaşma sulanma başladı. Sadece göz sağlığına yönelik monitörleri araştırdım, BenQ GW2490T 23.8 inçlik monitörü buldum. Şu anki monitörüm TN panel, BenQ ise IPS panel. Değişim yapsam ne gibi farklar olur, değiştirmeli miyim?

yapacağın en mantıklı iş monitör değiştirmek yerine mavi ışık filtreli ekran gözlüğü almak olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eğer monitörününde varsa mavi ışık azaltma ayarı vb. açarsan oda işe yarar

Herkese iyi günler. 6 yıldır kullandığım AOC G2260VWQ6 21.5 inç monitörüm var. Son zamanlarda gözlerimde baya kamaşma sulanma başladı. Sadece göz sağlığına yönelik monitörleri araştırdım, BenQ GW2490T 23.8 inçlik monitörü buldum. Şu anki monitörüm TN panel, BenQ ise IPS panel. Değişim yapsam ne gibi farklar olur, değiştirmeli miyim?
son zamanlarda başladıysa bi göz doktoruna da gidebilirsin

çok net ve kesin diyorum ki aoc 25g3zm mükemmel göz konforu olan monitör gece ışıklar kapalı bile kullanabilirsin o derece rahat

bu monitörü almamda yardımcı olan insanın reddit forumunu da bırakıyorum aşağıya

en aşağı güncellenmiş yorumlarına bakabilirsin mükemmel bir monitör ama ben aldıgımda 7 k dı şimdi fiyatı arttırmışlar

renk paletleri bir va ya göre baya iyi renklere sahip bir monitör

çok net ve kesin diyorum ki aoc 25g3zm mükemmel göz konforu olan monitör gece ışıklar kapalı bile kullanabilirsin o derece rahat

bu monitörü almamda yardımcı olan insanın reddit forumunu da bırakıyorum aşağıya

en aşağı güncellenmiş yorumlarına bakabilirsin mükemmel bir monitör ama ben aldıgımda 7 k dı şimdi fiyatı arttırmışlar

renk paletleri bir va ya göre baya iyi renklere sahip bir monitör
Çok sağolsun, detaylı bakacağım.

1781415210404.webp

Gece ışığı açmak ta çözüm olabilir bende baya bir yararı olmuştu.

yapacağın en mantıklı iş monitör değiştirmek yerine mavi ışık filtreli ekran gözlüğü almak olur.

eğer monitörününde varsa mavi ışık azaltma ayarı vb. açarsan oda işe yarar
mavi ışık filresini açınca görüntü çok kötü oluyor be en iyisi parlaklık kontrast düşüp doygunluğu 50 yapmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,314
Üyeler
197,430
Son üye
Can_can
Geri