yeniessrr
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Üründe fiziki hasar vardır yazısı ne için yazılmışMerhaba monitörü ışık sızması için servise gönderdim kırık geldi acil yardım
Onların eline hasarlı gitmiş ürün onlara giderken kargoda kırılmışÜründe fiziki hasar vardır yazısı ne için yazılmış
Orası çentikli bir yapı yani biraz bastırınca kapanıyor diye biliyorum. Çoğu monitörde öyle ama eğer değilse tekrar servisi aramalısın kesinlikle bu şekilde gönderilemeli. Umarım başka bir hasarı yoktur dostum.
Orası çentikli bir yapı yani biraz bastırınca kapanıyor diye biliyorum. Çoğu monitörde öyle ama eğer değilse tekrar servisi aramalısın kesinlikle bu şekilde gönderilemeli. Umarım başka bir hasarı yoktur doekran
Maalesef ekranda kırılmışOrası çentikli bir yapı yani biraz bastırınca kapanıyor diye biliyorum. Çoğu monitörde öyle ama eğer değilse tekrar servisi aramalısın kesinlikle bu şekilde gönderilemeli. Umarım başka bir hasarı yoktur dostum.
kargoda kırıldıyda thh ye başvuru yap kazanırsınOnların eline hasarlı gitmiş ürün onlara giderken kargoda kırılmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef ekranda kırılmış
Kargo şirketi kusurlu thh ye başvur.Onların eline hasarlı gitmiş ürün onlara giderken kargoda kırılmış
Maalesef ekranda kırılmış