4x32 GB 6000 Mhz Cl30 Ram Stabilitesi

Anakart üzerinden yapılmıyor mu? İntenetten bakarak yapabilirim sanırım.
Belleklerin dual rank ise yapamazsınız ne yazık ki sana kalmış bir durum değil. Ayrıca Nebi Akgün kapsamlı rehber hazırlamıyor bu konularda anlattıkları çok sınırlı. Belleklerin SR ise 5000 MHz'ye yakın frekans değerleri görebilirsin belki.

Al sana bağlantıyı da buldum. Ama videoyu senin bulup mantığı kavraman gerekiyor. Bodoslama yapamazsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belleklerin dual rank ise yapamazsınız ne yazık ki sana kalmış bir durum değil. Ayrıca Nebi Akgün kapsamlı rehber hazırlamıyor bu konularda anlattıkları çok sınırlı. Belleklerin SR ise 5000 MHz'ye yakın frekans değerleri görebilirsin belki.
O dediklerinden (Single rank dual rank) ziyadesiyle bahsetti Nebi.
16 GB lık DDR5 RAM lerin hepsinin Dual rank olduğunu da söyledi hatta. Ama ben nasıl yaptım o zaman 4*16/6000/cl34-/Samsung B Die

Al sana bağlantıyı da buldum. Ama videoyu senin bulup mantığı kavraman gerekiyor. Bodoslama yapamazsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O dediklerinden (Single rank dual rank) ziyadesiyle bahsetti Nebi.
16 GB lık DDR5 RAM lerin hepsinin Dual rank olduğunu da söyledi hatta. Ama ben nasıl yaptım o zaman 4*16/6000/cl34-/Samsung B Die
16 GB'lıkların hepsi DR değil attığın tabloda bile yazıyor kaldı ki açması yeterli değil kararlı çalışması önemli olan. Ayrıca 4X16'ya göre single rank olsa bile 4X32 daha zor bit derinliği artıyor IMC daha çok zorlanıyor.
1781434847833.webp

16 GB'lıkların hepsi DR değil attığın tabloda bile yazıyor kaldı ki açması yeterli değil kararlı çalışması önemli olan. Ayrıca 4X16'ya göre single rank olsa bile 4X32 daha zor bit derinliği artıyor IMC daha çok zorlanıyor. Alıntıyı görüntüle
Dediklerin doğru imc zorlanıyor ama Single Rank lar piyasada yok şuan dedi sanki, bende izleyeli oldu biraz ama aklımda kaldığı gibi yazdım kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,463
Üyeler
198,981
Son üye
Mertturgut

Geri