Çözüldü✓ 50k - 58k TL F/P Sistem Tavsiyesi

Rowdy58

80+
Reaksiyon skoru
1
50.000 TL - 58.000 TL bütçe ile fiyat/performans hazır sistem arıyorum.

Genelde Valorant, Metin2, LoL gibi FPS ve MMORPG ağırlıklı oynayacağım. Geleceğe dönük olması için sistemin kesinlikle AM5 (DDR5) olmasını istiyorum.

• Önemli: Kredi kartına vade farkı çok uçuk olmayan 6 veya 9 ay taksit yapabileceğim sitelerden doğrudan hazır sistem linki paylaşabilir misiniz?

"Şu an piyasada şu sistem kaçmaz, özelleştirme imkanı varsa özelleştirmeden de işlemciyi/ekran kartını şöyle yap" dediğiniz güncel linkleri bekliyorum. Teşekkürler!

Tek tek toplarız 9 6 taksit karışırık dizersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"Şu an piyasada şu sistem kaçmaz, özelleştirme imkanı varsa özelleştirmeden de işlemciyi/ekran kartını şöyle yap" dediğiniz güncel linkleri bekliyorum. Teşekkürler!
son 1 senedir eski hazır sistem olayı pek yok bazılarında sıfır ile arada 2 3k oynuyor tek tek toplayıp istediğin parçalar ile dizmen o paraya değer.

Yozgatlım reisim ben pek anlamıyorum tek tek dizmekten benimki hazır olsa daha iyi olur
Hazır sistemleri takip etmiyorum ancak yardımcı olacaklarıdır, rahatlıkla 9060xt 5060ti 16gb sistem alabilirsin diye düşünüyorum 1440p ultra oyun oynarsın.

+933TL'ye Cooler Master soğutucu özelleştirmesi yapıp bu sistemi hiç düşünmeden satın al:
Reisim ben genel olarak fps oyunu oynadigim için işlemci olarak ryzen5 7500f yada 7500x3d daha iyi olmazmı bu intel işlemci hakkında pek bi bilgim yok

Reisim ben genel olarak fps oyunu oynadigim için işlemci olarak ryzen5 7500f yada 7500x3d daha iyi olmazmı bu intel işlemci hakkında pek bi bilgim yok
İntel u5 245kf dediğin işlemcilerle hemen hemen aynı performansı sergiliyor. tek tek asla toplama. iddiaya girelim o bütçede daha iyi bir sistem bulamazsın. soğutucuyu da MSI ya da Cooler Master'a yükselt

İntel işlemciye sahip olması FPS oyunu oyamama engel değil. Bu işlemci AMD tarafında R5 9600X ile denk işlemci. Ben senin yerinde olsam bu sistemi kaçırmazdım.

İntel işlemciye sahip olması FPS oyunu oyamama engel değil. Bu işlemci AMD tarafında R5 9600X ile denk işlemci. Ben senin yerinde olsam bu sistemi kaçırmazdım.
Acaba bu işlemci araştırdığım kadarı ile 125 w güç tüketimine sahipmiş color master soğutucu yeterli olacakmıdır

Geri