Yardım Mouse ve Mouse Pad Önerisi

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,898
Bütçe
7000
Mouse için 5-6K mouse pad için 1K bütçe ayırdım tercihen beyaz güzel beyaz yoksa siyah vs fark etmez wireless olması önemli kabloyla vs uğraşmak istemiyorum

Normal düz oyun oynuyorum öyle spesifik bir ihtiyacım yok sorunsuz olsun kaliteli olsun başka bir beklentim yok.

Mousepad için masam 120 ye 60 olacak yüksek ihtimalle 130-70 tarzıda olabilir ama boyut olarak 120 lik veya biraz üzerine bakıyorum mouse ve klavyeyi koyup rahat şekilde mouse konusunda sıkıntı yaşatmıyorlar prtalam 90x-40 lık bir mouse pad arıyorum kaliteli ve beyaz olması opsiyonlu şekilde önerilerinizi bekliyorum

Diğer ekipmanlarım;
Vgn 87Pro athena(beyaz olan)
Corsair hs 80 max(beyaz)

mouseda wraith alma-rog gibi üst marka düşük segment mouse alma-mousepade 1kdan fazla verme bence xrades marka olarak önerimdir özelleştirebiliyorsun

mouseda wraith alma-rog gibi üst marka düşük segment mouse alma-mousepade 1kdan fazla verme bence xrades marka olarak önerimdir özelleştirebiliyorsun
Kanka alma almaların yanına bir kaç öneride atsaydın ya ben araştıramıyorum bildiğiniz mouselar varsa diye açtım konuyu hani 😀

Kanka alma almaların yanına bir kaç öneride atsaydın ya ben araştıramıyorum bildiğiniz mouselar varsa diye açtım konuyu hani 😀
öyle öylede ben sadece alınmayacakları biliyorum reis mousepad olarak xrades çok fp marka bende alıcam yazın tüm ekipmanları yenilerken-mouse olarak yok malesef en son tuf m3 aura çıktığında araştırıp m3 aura almıştım

öyle öylede ben sadece alınmayacakları biliyorum reis mousepad olarak xrades çok fp marka bende alıcam yazın tüm ekipmanları yenilerken-mouse olarak yok malesef en son tuf m3 aura çıktığında araştırıp m3 aura almıştım
Ben pek anlamıyorum mouse tan mousepad için bir iki tane var aklımda ama mouse yok

İkisinin donanımı aynı tek farkı tasarımı, hangisi senin tutuş şekline uygunsa onu al:

ATK A9 Air ya da A9 Ultimate bakabilirsin hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2. elde az kullanılmış Waizowl OGM Pro da alınabilir ergonomik bi şey arıyorsanız. 3000-3500 arasına çok ilan var.

İkisinin donanımı aynı tek farkı tasarımı, hangisi senin tutuş şekline uygunsa onu al:
x1 v2 düşündüm hocam parasının hakkını veren daha yüksek bütçeli birşeyler bakıyorum sağolun attığınız için

ATK A9 Air ya da A9 Ultimate bakabilirsin hocam.

2. elde az kullanılmış Waizowl OGM Pro da alınabilir ergonomik bi şey arıyorsanız. 3000-3500 arasına çok ilan var.
Total 2 si için 7k bütçem var hiç uğraştırmayın hocam beni ikinci elle 0 6k bandında bir şey alıp geçeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,432
Üyeler
197,462
Son üye
Haxzf
Geri