ben normalde fanların rgblerini kasanın üstündeki tuştan değiştiriyorum rgb çok önemli değil zaten sadece rpmlerini kontrol etsemde olur. benim anakartım a520mk v2 üzerinde sanırım argb girişi yok ben id-cooling fh-10 alsam rpmlerini kontrol etmek için kullanabilirmiyim sadecehem argb hem rpm için mi istiyorsun kanka id-cooling fh-10 kullanıyorum ben sadece rpm istiyorsan fanlar muhtemelen birbirine zincir oluyordur argbleri onları birleştirip anakarta tak tek ucunu bence
kullanırsın kanka fanlar 4 pin eminsin 520 anakartlarda argb yok evtben normalde fanların rgblerini kasanın üstündeki tuştan değiştiriyorum rgb çok önemli değil zaten sadece rpmlerini kontrol etsemde olur. benim anakartım a520mk v2 üzerinde sanırım argb girişi yok ben id-cooling fh-10 alsam rpmlerini kontrol etmek için kullanabilirmiyim sadece
evet fanlar 4 pinli kontrol ettim ve teşekkür ederim iyi forumlar.kullanırsın kanka fanlar 4 pin eminsin 520 anakartlarda argb yok evt
bu asia horse umbra nasıl sanırım türkiyeye yeni gelmiş alınır mı?![]()
Arctic 10 Port PWM Fan Çoklayıcı Hub Kontrolcü (AR-ACFAN00175A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: EAN 4895213702522 Ağırlık 50 Gram Boyutlar 86.3*55.6*14.3mm Garanti Süresi 2 Yıl Üretici Kodu AR-ACFAN00175Awww.teknobiyotik.com
(Aynısı hepsiburada satıcı versiyonu);
![]()
AsiaHorse VE-HUB ARGB/PWM HUB
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...wraithesports.com
![]()
AsiaHorse Umbra ARGB/PWM HUB
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...wraithesports.com
Uzun zamandır var ya, marka olarak güvenilir.evet fanlar 4 pinli kontrol ettim ve teşekkür ederim iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu asia horse umbra nasıl sanırım türkiyeye yeni gelmiş alınır mı?