Fan Hub Çoklayıcı Önerisi

SalihKaan

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar, kasadaki fanları kontrol etmek için fan hub çoklayıcı almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Kasa: Ranker Orion Black.
Fanlar kasanın içinden çıkan fanlar 4 pinli.

hem argb hem rpm için mi istiyorsun kanka id-cooling fh-10 kullanıyorum ben sadece rpm istiyorsan fanlar muhtemelen birbirine zincir oluyordur argbleri onları birleştirip anakarta tak tek ucunu bence

hem argb hem rpm için mi istiyorsun kanka id-cooling fh-10 kullanıyorum ben sadece rpm istiyorsan fanlar muhtemelen birbirine zincir oluyordur argbleri onları birleştirip anakarta tak tek ucunu bence
ben normalde fanların rgblerini kasanın üstündeki tuştan değiştiriyorum rgb çok önemli değil zaten sadece rpmlerini kontrol etsemde olur. benim anakartım a520mk v2 üzerinde sanırım argb girişi yok ben id-cooling fh-10 alsam rpmlerini kontrol etmek için kullanabilirmiyim sadece

ben normalde fanların rgblerini kasanın üstündeki tuştan değiştiriyorum rgb çok önemli değil zaten sadece rpmlerini kontrol etsemde olur. benim anakartım a520mk v2 üzerinde sanırım argb girişi yok ben id-cooling fh-10 alsam rpmlerini kontrol etmek için kullanabilirmiyim sadece
kullanırsın kanka fanlar 4 pin eminsin 520 anakartlarda argb yok evt

(Aynısı hepsiburada satıcı versiyonu);

kullanırsın kanka fanlar 4 pin eminsin 520 anakartlarda argb yok evt
evet fanlar 4 pinli kontrol ettim ve teşekkür ederim iyi forumlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

(Aynısı hepsiburada satıcı versiyonu);

bu asia horse umbra nasıl sanırım türkiyeye yeni gelmiş alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,512
Üyeler
197,487
Son üye
Kemikestt
Geri