800.000 - 900.000tl Bandında Araba Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
900000
Merhabalar, 900.000TL bütçem var, 5 bin bile olsa üstüne çıkamam :D. 800-900 bandında mümkünse 100 bin km altı, +2019 model, kronik problemi olmayan, fazla yakmayan, parçası ve ustası kolay bulunan, parçası ucuz olan, hatchback araç önerisinde bulunur musunuz? Dizel veya benzinli hangisi iyidir, artıları ve eksileri ne olur bilemiyorum. İlk arabam olacak ve mekanik kısmında bilgili değilim, araç alırken nelere dikkat etmeliyim vs. hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Otomatik manuel tercihi var mı?

İkiside olabilir
1.0 Tce Clio, 1.2 TSI İbiza, Polo olabilir ama çok yakmayandan kastın nedir?
Bu araçlar şehir içi ortalama 8L yakar, 1.2 TSI 2015 sonrası sorunsuz, 1.0 Tce büyük sorunu yok ama ufak tefek sorun çıkarabilir.

1.0 clio alacağına guiletta al dolu dolu binersin

1.0 Tce Clio, 1.2 TSI İbiza, Polo olabilir ama çok yakmayandan kastın nedir?
Bu araçlar şehir içi ortalama 8L yakar, 1.2 TSI 2015 sonrası sorunsuz, 1.0 Tce büyük sorunu yok ama ufak tefek sorun çıkarabilir.
Çok yakmayandan kastım aşırı fazla yakmaması :D. Ibiza ve Polo düşük kmlerde bütçemi aşıyor.1.0 Tce Clio'da nasıl problem çıkar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.0 clio alacağına guiletta al dolu dolu binersin
Satarken çok zor satarsın diyorlar

Çok yakmayandan kastım aşırı fazla yakmaması :D. Ibiza ve Polo düşük kmlerde bütçemi aşıyor.1.0 Tce Clio'da nasıl problem çıkar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satarken çok zor satarsın diyorlar
neden zor satılsın ki? guilettanın piyasası da artışa geçti. birkaç ay önce 600-700 lerde gezen araçlar 900 e fırladı. ayrıca benim şahsi görüşüm sırf piyasası daha iyi diye guiletta yerine polo ibiza tarzı araçlara binmek bana mantıklı gelmiyor. beni biraz idare etsin satarım kafasındaysan bir şey diyemem ama bence guiletta şahin hocanın saydıklarından daha iyi bir alternatif

neden zor satılsın ki? guilettanın piyasası da artışa geçti. birkaç ay önce 600-700 lerde gezen araçlar 900 e fırladı. ayrıca benim şahsi görüşüm sırf piyasası daha iyi diye guiletta yerine polo ibiza tarzı araçlara binmek bana mantıklı gelmiyor. beni biraz idare etsin satarım kafasındaysan bir şey diyemem ama bence guiletta şahin hocanın saydıklarından daha iyi bir alternatif
Uzun süre binmek istiyorum ama pek gorunusune ısınamadım bir de bütçemi aşıyor giuletta, temizi yok benim baktığım fiyatlara. Başka alternatif neler olabilir? Yüksek model, düşük km

Uzun süre binmek istiyorum ama pek gorunusune ısınamadım bir de bütçemi aşıyor giuletta, temizi yok benim baktığım fiyatlara. Başka alternatif neler olabilir? Yüksek model, düşük km
O fiyatlarda egea clio belki patlak polo harici cok zor baska araba düşük km yüksek model istedigin icin

İstanbul'da yaşıyorum, trafik haliyle var. Uzun yol en fazla yılda 3-4 kere yaparım. Yasadigim yerde aman aman bir yokuş yok ama illaki denk gelirim.
0.9 tce clio 4 manuel onerimdir hem gidişi üzmez çok fazla hemde kroniği yok arabanın oldukça sorunsuz ilk defa araba alacak birini arabadan soğutmaz kısaca

Geri