RxCronos27
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
- Konu Sahibi Konu Sahibi
NedenAlınmaz
NedenAlınmaz
a24 var kardeşimde kasıyor o bayaOnu Samsung a15 falanda yapıyor
iphone11 wp demi kasıyor anlamadım orayıtrendyol üzerinden hb bilişim tarafından iphone 11 satın almıştım b kalite olmasına rağmen çiziksizdi, ekran ve pil orijinal ile değişmişti, pil sağlığı %100 dü. Tanıdık ustaya gösterdiğimde temiz olduğunu söylemişti birkaç ay kullandım sıkıntısını görmedim. Değişimi kampanyası ile farklı telefona geçince uzun bir deneyimim olmadı maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Wp de bile kasıyor, en azından benim denediğim
bu fiyata yd harici pek bir ihtimal kalmiyorki. butce baya dusuk.Kısa ve tek cevap alınmaz. Yd da tavsiye etmem. Kayıttır şudur budur birdee dolandırıcılığı çok. Yenilenmişlerle ilgili her yerde şikayet var. Tek avantajı 12 taksit ama o da değmez.
Bu bütçede iphone tavsiye etmem hocam. 11 dediğiniz telefonun üstünden 7 sene geçmiş.
Anlattım ya okumadınmı önceki mesajları kimisi 1 gün kimisi 1 hafta kimisi 1 ay kimisi 1 yıl dayanıyor ben önermem şahsen en kötü 2. El düşünürüm belki yd oda belki ben sıfırını almayı düşünürüm açıkçası milli piyangodan farkı yok benim içinNeden
Yok a15 modeli için dedim onua24 var kardeşimde kasıyor o baya
iphone11 wp demi kasıyor anlamadım orayı
Amcam iphon7 aldı yenilenmiş hala kullanıyor aslında evet parçalar yan sanayi olaibiliyor ama adam sıkıntısız kullanıyorAnlattım ya okumadınmı önceki mesajları kimisi 1 gün kimisi 1 hafta kimisi 1 ay kimisi 1 yıl dayanıyor ben önermem şahsen en kötü 2. El düşünürüm belki yd oda belki ben sıfırını almayı düşünürüm açıkçası milli piyangodan farkı yok benim için
Dediğin satıcıda bu var 500tl kod verioyo 10.5k ya geliyor 128gb https://www.trendyol.com/apple/yeni...tId=226317&itemNumber=880728367&boutiqueId=61trendyol üzerinden hb bilişim tarafından iphone 11 satın almıştım b kalite olmasına rağmen çiziksizdi, ekran ve pil orijinal ile değişmişti, pil sağlığı %100 dü. Tanıdık ustaya gösterdiğimde temiz olduğunu söylemişti birkaç ay kullandım sıkıntısını görmedim. Değişimi kampanyası ile farklı telefona geçince uzun bir deneyimim olmadı maalesef.
Wp de bile kasıyor, en azından benim denediğim
Ben satın alınan yerle alakalı olduğunu düşünüyorumAmcam iphon7 aldı yenilenmiş hala kullanıyor aslında evet parçalar yan sanayi olaibiliyor ama adam sıkıntısız kullanıyor
Dediğin satıcıda bu var 500tl kod verioyo 10.5k ya geliyor 128gb https://www.trendyol.com/apple/yeni...tId=226317&itemNumber=880728367&boutiqueId=61
evetBen satın alınan yerle alakalı olduğunu düşünüyorum