Yenilenmiş Telefon Alınır mı? ve Nereden Alınmalı

Amazondan taksitli CMF Phone 1 modelini alın.

Onu Samsung a15 falanda yapıyor
a24 var kardeşimde kasıyor o baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

trendyol üzerinden hb bilişim tarafından iphone 11 satın almıştım b kalite olmasına rağmen çiziksizdi, ekran ve pil orijinal ile değişmişti, pil sağlığı %100 dü. Tanıdık ustaya gösterdiğimde temiz olduğunu söylemişti birkaç ay kullandım sıkıntısını görmedim. Değişimi kampanyası ile farklı telefona geçince uzun bir deneyimim olmadı maalesef.

Wp de bile kasıyor, en azından benim denediğim
iphone11 wp demi kasıyor anlamadım orayı

İllaki alıp memnun kalan vardır fakat Youtube üzerinden telefon satan/tamir eden işletmelerin videolarını gördüğümde en ciddi sorunlar genellikle yenilenmiş modellerden çıkıyor.

Bu yüzden ikinci elde test etmek veya sıfır modeller tercih etmek daha sağlıklı olacaktır.

alınmaz hocam çoğu yer yan sanayi parça kullanıyor onun yerine temiz 2. el daha mantıklı

Kısa ve tek cevap alınmaz. Yd da tavsiye etmem. Kayıttır şudur budur birdee dolandırıcılığı çok. Yenilenmişlerle ilgili her yerde şikayet var. Tek avantajı 12 taksit ama o da değmez.

Bu bütçede iphone tavsiye etmem hocam. 11 dediğiniz telefonun üstünden 7 sene geçmiş.
bu fiyata yd harici pek bir ihtimal kalmiyorki. butce baya dusuk.

Anlattım ya okumadınmı önceki mesajları kimisi 1 gün kimisi 1 hafta kimisi 1 ay kimisi 1 yıl dayanıyor ben önermem şahsen en kötü 2. El düşünürüm belki yd oda belki ben sıfırını almayı düşünürüm açıkçası milli piyangodan farkı yok benim için

a24 var kardeşimde kasıyor o baya

iphone11 wp demi kasıyor anlamadım orayı
Yok a15 modeli için dedim onu

Çoğu kişi yenilenmiş cihazları önermez ya ben şanslıyım ya da insanlar güvenilir olmayan yerlerden alıyor

Anlattım ya okumadınmı önceki mesajları kimisi 1 gün kimisi 1 hafta kimisi 1 ay kimisi 1 yıl dayanıyor ben önermem şahsen en kötü 2. El düşünürüm belki yd oda belki ben sıfırını almayı düşünürüm açıkçası milli piyangodan farkı yok benim için
Amcam iphon7 aldı yenilenmiş hala kullanıyor aslında evet parçalar yan sanayi olaibiliyor ama adam sıkıntısız kullanıyor

trendyol üzerinden hb bilişim tarafından iphone 11 satın almıştım b kalite olmasına rağmen çiziksizdi, ekran ve pil orijinal ile değişmişti, pil sağlığı %100 dü. Tanıdık ustaya gösterdiğimde temiz olduğunu söylemişti birkaç ay kullandım sıkıntısını görmedim. Değişimi kampanyası ile farklı telefona geçince uzun bir deneyimim olmadı maalesef.

Wp de bile kasıyor, en azından benim denediğim
Dediğin satıcıda bu var 500tl kod verioyo 10.5k ya geliyor 128gb https://www.trendyol.com/apple/yeni...tId=226317&itemNumber=880728367&boutiqueId=61

Birsürü şikayet olan kişiler gördüm internette kesinlikle almazdım şahsi düşüncem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,321
Üyeler
197,865
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri