Almayı düşünen arkadaşlara 2026 Eylül ayından güncel TitanSeat Throne deneyimlerim:
İlk Sipariş:
Amazon'dan siparişimi oluşturdum. Gelen ilk koltuğun kumaşında ufak dikiş patlağı, ayağında da vuruk ve çizikler vardı. Başta bunları görmezden gelip kurulumu yaptım ama kullandıkça daha farklı sorunların da olduğunu fark ettim. Yükseklik ayarı kolu mekanizmaya bildiğiniz yapıştırıcıyla tutturulmuştu. Sırt ayar kolunun arkasındaki plastik parça da kırıktı. Bu kadar fazla kusur çıkınca, firmadan tek tek yedek parça dilenmek istemedim. Belki bu sefer düzgün ve temiz bir ürün gelir umuduyla koltuğu söküp iade ettim ve yenisini sipariş verdim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sonradan fark ettiklerim:
İkinci Sipariş:
Bu kez gelen koltuğun oturak ve sırt süngerlerinde 2-3 yerde derin çökmeler vardı. Öyle zamanla düzelecek gibi değil, bayağı içine çökmüştü. Muhtemelen paketlemeden dolayı ayaklar süngeri ezmişti. Bunların değişimi için firmaya yazdım, yeni oturak ve sırt parçası yolladılar. Ancak bu parçaları paketleyip kargo firmasına taşımak benim için ciddi bir eziyete dönüştü. Bahsettiğim çökmeler:
"Neyse artık sorunsuz sıkıntısız bi kurayım da şu çile bitsin" derken, siparişimde bana bir alt model olan 'Beast'in ayağını gönderdiklerini fark ettim. Üstelik mekanizmada da yine sorun vardı. Plastik kapak yerine oturmuyordu. Durumu müşteri hizmetlerine ilettiğimde bana yeni mekanizma ve doğru ayağı göndereceklerini söylediler. 2-3 gün kargo bekledim. Kargo geldi ama içinden sadece mekanizma çıktı biz de şaşırdık haliyle, ayak falan yoktu. WhatsApp destek hattına sorduğumda, "Throne modelinde artık bu ayağı kullanıyoruz" gibi bir cevap verdiler. (Bunun doğru olmadığını, yalnızca ellerinde stok olmadığı için geçici olarak bunu gönderdiklerini beni arayan TitanSeat çalışanı daha sonra söyledi). İşin daha da sinir bozucu yanı, 3 gün bekleyip teslim aldığım yedek mekanizma da ilk gelenle birebir aynı kusura sahipti. Resmen dalga geçer gibi, birebir aynı kusura sahip bi parça yollamışlardı. (belki bu kusur değil diyeceksiniz ancak ilerleyen kısımda anlattığım gibi bana sıfır kurulu bir koltuk gönderdiler onda bu kapak problemi yoktu kapak tam oturuyordu.)
Sorunlu mekanizma:
Alıntıyı görüntüle
Sorunlu mekanizma ve isteğim üzerine bana değişim için gönderdikleri mekanizma yan yana

(aradaki farkı siz bulursunuz)
Alıntıyı görüntüle
Bana gönderilen ayak (Beast modelin ayağı):
Alıntıyı görüntüle
Sonrasında firmayla direkt iletişime geçerek telefonda bir yetkili ile görüştüm durumu anlattım. Kendisi telafi amacıyla bana sıfır kurulu koltuk gönderilmesini sağladı. Sağ olsun destek oldu ancak yine koltuğu bana gönderen kişi/kişiler hiç kontrol etmemiş olacak ki mekanizma onda bile kusurlu şekilde geldi.
En son bana hazır kurulu şekilde gönderilen koltuğun alt mekanizması: (soldaki plastik görüldüğü gibi aşınmış ve yerinden çıkmış)
Alıntıyı görüntüle
Yani arkadaşlar işin özüne gelirsek: Üretim standartları, kalite kontrol mekanizması ve müşteri hizmetleri bu denli oturmamış bir firmanın bir daha önünden geçmem. Yine de alıp almamak konusunda son kararı sizler bilirsiniz.
Rahatlığına gelecek olursak da sünger çok sert. Zamanla yumuşayabilir bilmiyorum henüz çok oturamadığım için

Bel desteği eksikliği büyük ölçüde hissediliyor. Günün minimum 10 saati bilgisayar başında olan bir yazılımcı olarak ilk oturduğumda acaba ofis koltuğu mu alsaydım diye düşündürmedi değil.