🔥İndirim Asus Prime Z890m-Plus Wifi 7266tl

Yeni soket geliyor, intel yeni nesilde X3D'ye rakip olabilmek için yeni bir teknoloji geliştirmiş ancak mevcut soket pin sayısı yetmediği için tekrar soket değiştirmeye mecbur kalmışlar. 1851 soketin ucuzlamasının sebebi bu.
Valla Ultra serisi işlemci ve anakartlar şu an çok f/p konumdalar. Çok uyguna oyunlarda da, render ve diğer işlerde de sizlere anakart ve işlemciyi 3-4 sene unutturacak fiyatlar bunlar. O yüzden imkanı olan alıp geçsin bence.

hocam yeni sistem diziyorum bu fiyata alabilecegim en iyi anakart bumudur sence almalimiyim
İntel oyun için x3d işlemcilerin gerisinde ama çoklu çekirdek performansı için 270k plus ile kullanırsan harika bir sistemin olur ve aynı zamanda oyun için de kullanılır. Bayağı başarılı 270k ama sadece oyun için kullanacaksan Am5 alman daha iyi olur Amd soketin ömrünü daha yeni açıkladı, uzunca bir süre de yükseltme imkanın kenarda durur

1781523225907.webp
9 bine bunu aldım hata mı yaptım gerçi intel içinmiş asus olan

Aynısından hocam ramim çok yetersiz çünkü indirim bakıyorum sürekli forumda ama denk gelmedi vatanada sık sık giriyorumda ayrı bir ekranda mı paylaşılıyor indirim anlamadım
Bende direkt ram yok ya valla bende bilmiyom ama forumdakiler daha hızlı görür muhtemelen ordan yakalarız bizde

Aynısından hocam ramim çok yetersiz çünkü indirim bakıyorum sürekli forumda ama denk gelmedi vatanada sık sık giriyorumda ayrı bir ekranda mı paylaşılıyor indirim anlamadım
hocam benimde ya uzay mekiği dizmisim ramim yok sadece açamıyorum pc yi 😭

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,993
Üyeler
197,598
Son üye
himkc
Geri