Spor İcin Termos Önerisi

Reaksiyon skoru
89
Merhaba arkadaşlar. Termos bakıyorum. Kullanim alanları:
-Sabah 2 saate yakın yürüyüş koşu yapiyorum.
-agun icinde yine kullanacagim ev ve iş yerinde.
-spor salonuna da götüreceğim.

beklentim:
-Soğuk içecek içmeyi sevdiğim icin saatlerce Soğuk tutması önemli.
-Min 850-900 ml max 1.5 litreye kadar olabilir. Ama 1-1.2l arasi daha dengeli olur gibi.
Bütçem 2000 civari ama yetmez derseniz arttiririm.

Bu senaryolar icin onerdiginiz modeller (pipetli pipetsiz) uzun süre Soğuk tutacak, akma sızma yapmayacak termos önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Termos bakıyorum. Kullanim alanları:
-Sabah 2 saate yakın yürüyüş koşu yapiyorum.
-agun icinde yine kullanacagim ev ve iş yerinde.
-spor salonuna da götüreceğim.

beklentim:
-Soğuk içecek içmeyi sevdiğim icin saatlerce Soğuk tutması önemli.
-Min 850-900 ml max 1.5 litreye kadar olabilir. Ama 1-1.2l arasi daha dengeli olur gibi.
Bütçem 2000 civari ama yetmez derseniz arttiririm.

Bu senaryolar icin onerdiginiz modeller (pipetli pipetsiz) uzun süre Soğuk tutacak, akma sızma yapmayacak termos önerilerinizi bekliyorum.
Şöyle bişey tam sana göre. Stanley den şaşma

Bunlar zamanla sızdırmaya başlıyor kapak tasarımından dolayı. Altta verdiğim hem daha dayanıklı , hem daha hafif , hem daha az yer kaplıyor ama düşürmeye pek dayanıklı değil.

Stanley'den şaşmamak gerekir.

Stanley Quencher 2.0 da tercih edilebilir.

bkz.
Temel Farklar
  • FlowState Kapak Sistemi: Orijinal modelde pipet sürekli açıktır ve sızdırma yapabilir. 2.0 versiyonunda bulunan yenilikçi kapak üç farklı konuma sahiptir: pipet açıklığı (sıçramaya dayanıklı contalı), doğrudan içme ağzı ve tamamen kapalı konum

Stanley'den şaşmamak gerekir.

Stanley Quencher 2.0 da tercih edilebilir.

bkz.
Temel Farklar
  • FlowState Kapak Sistemi: Orijinal modelde pipet sürekli açıktır ve sızdırma yapabilir. 2.0 versiyonunda bulunan yenilikçi kapak üç farklı konuma sahiptir: pipet açıklığı (sıçramaya dayanıklı contalı), doğrudan içme ağzı ve tamamen kapalı konum

Bunlar zamanla sızdırmaya başlıyor kapak tasarımından dolayı. Altta verdiğim hem daha dayanıklı , hem daha hafif , hem daha az yer kaplıyor ama düşürmeye pek dayanıklı değil.

Iceflow serisi daha sportif duruyor sanki öteki daha ofis isi gibi geldi. Teşekkür ederim önerileriniz icim hocam🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,646
Üyeler
197,521
Son üye
mercan75
Geri