Apple Macbook Neo A18 Pro 8gb 512gb SSD Taşınabilir Bilgisayar Mhfg4tu/A 36764🔥

iPhone 16 Pro serisinde kullanılan mobil A18 Pro işlemcisi üzerine MacOS kurulmuş çakma laptop.
A19 Pro olsa hiç laf etmezdim bu arada, zaten öyle yapacaklar büyük ihtimalle seneye ve bu cihaza 8GB Rami yüzünden çöp tenekesi muamelesi çekecek Apple.

Bir de TR fiyatı pahalı ABD de M5 Air fiyatı 999$ iken Neo 499$ mesela, bizde Neo pahalı kalıyor.

iPhone 16 Pro serisinde kullanılan mobil A18 Pro işlemcisi üzerine MacOS kurulmuş çakma laptop.
anlamadığınız belli zaten m1 lerin atası telefon işemcilerinden türeme

7 Koy öğrenci indirimi ile 43 42k ya m4 al tertemiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün ikinci elini 24k aldım macten yazıyorum şu an gece vatanda 34 700 dü arada oradan daha mantıklı olabilir. Fazlasına airler mantıklı ayrıca yapay zeka güncellemesini almadı 8gb ram var diye m3 işlemci ve üzeri istiyormuş güncelleme
2. el asla ama asla macbook tarafında almanızı önermiyorum. Adam içine su mu dökmüş kahve mi dökmüş asla ama asla göremediğiniz durumlar için 10 lira aşağı olsun gözüyle bakıyorsanız ciddi anlamda büyük risk alıyorsunuzdur, arkadaş macbook pro m3 aldı. Adam içine 1 dolu kahve dökmüş anakartı 6 ay sonra ded oldu çöp oldu gitti 50k para. O yüzden adam kalkıp ben kahve döktüm demez. Risk almayın bence

anlamadığınız belli zaten m1 lerin atası telefon işemcilerinden türeme
M1 < MacBook Neo < M2 < M3 < M4

Kabaca böyle konumlandırılıyorken 37 bin TL verip MacBook Neo almazdım. Şu model 30k'ya falan düşse belki. RAM düşüklüğü de cabası.

7 Koy öğrenci indirimi ile 43 42k ya m4 al tertemiz.

2. el asla ama asla macbook tarafında almanızı önermiyorum. Adam içine su mu dökmüş kahve mi dökmüş asla ama asla göremediğiniz durumlar için 10 lira aşağı olsun gözüyle bakıyorsanız ciddi anlamda büyük risk alıyorsunuzdur, arkadaş macbook pro m3 aldı. Adam içine 1 dolu kahve dökmüş anakartı 6 ay sonra ded oldu çöp oldu gitti 50k para. O yüzden adam kalkıp ben kahve döktüm demez. Risk almayın bence
1 ay önce vatandan almış kullanamadığı için satıyordu inceleyerek aldım. ilk şarjını bile ben doldurdum. benim gibi kamu çalışanıydı sıkıntı yoktu dostum. bakmadan almayın tabi

telefon işlemcili ve 8 gb ramlı laptop olmaz hocam m4 air al
telefon işlemcisi olsun fark etmez zaten güçlü bir işlemci cyberpunk bile açıyor birde apple daki ram ile windeki ramleri bir tutmayın

zaten zorlayacak iişler yapmayacağım

öğrenci olanlar sadece ders-video-araştırma işleri yapacaklar için kusursuz bir laptop. M2 ile arasındaki fark çok değilse m2 alınır onun dışında neo yu çok iyi yapmışlar. İnceleme fırsatım oldu kesinlikle her şey yapılıyor.

8gb ramı pc ramleri gibi düşünmeyin. swap var.

neyse bu videoyu izlerseniz ne kadar güçlü bir laptop olduğunu görürsünüz tabi fiyatına göre ve m2 ile arasındaki farkı ödemeyecek güçteyseniz.

öğrenci olanlar sadece ders-video-araştırma işleri yapacaklar için kusursuz bir laptop. M2 ile arasındaki fark çok değilse m2 alınır onun dışında neo yu çok iyi yapmışlar. İnceleme fırsatım oldu kesinlikle her şey yapılıyor.

8gb ramı pc ramleri gibi düşünmeyin. swap var.

neyse bu videoyu izlerseniz ne kadar güçlü bir laptop olduğunu görürsünüz tabi fiyatına göre ve m2 ile arasındaki farkı ödemeyecek güçteyseniz.

m2 de şu yüzden vazgeçtim 3 yıllık cihaz sorun yaratır mı neo mu alayım çünkü bi 3 yıl daha kullansam 6 yıllık bir mac olacak ve satarken zor olur

m2 de şu yüzden vazgeçtim 3 yıllık cihaz sorun yaratır mı neo mu alayım çünkü bi 3 yıl daha kullansam 6 yıllık bir mac olacak ve satarken zor olur
ben olsam neo alırdım. Ram kısmında darboğazlık yaşayan görmedim. 8gb ram göze çok batsa da işleyiş kısmında macos yazılımı ve swap özelliği sayesinde kasm-donma olmadan çok rahat işlerini yapabiliyorsun. Üstte attıgım videoda 6 kamera ile çekilmiş bir videoyu editliyordu ve bir sorun yaşamadı.

bu arada air kısmında 2.el piyasası hep zayıf. Alan satmıyor ve almak isteyen de sıfır alıyor.

Eğer ders,tez,araştırma,film ve dizi için kullanacağım. Batarya süresi de çok önemli dersen neo öneririm.
Fakat film-dizi biraz edit işleri v.s dersen ve air m2 ile aradaki fark çok değil biraz da koyarım dersen m2 öneririm.

ben olsam neo alırdım. Ram kısmında darboğazlık yaşayan görmedim. 8gb ram göze çok batsa da işleyiş kısmında macos yazılımı ve swap özelliği sayesinde kasm-donma olmadan çok rahat işlerini yapabiliyorsun. Üstte attıgım videoda 6 kamera ile çekilmiş bir videoyu editliyordu ve bir sorun yaşamadı.

bu arada air kısmında 2.el piyasası hep zayıf. Alan satmıyor ve almak isteyen de sıfır alıyor.

Eğer ders,tez,araştırma,film ve dizi için kullanacağım. Batarya süresi de çok önemli dersen neo öneririm.
Fakat film-dizi biraz edit işleri v.s dersen ve air m2 ile aradaki fark çok değil biraz da koyarım dersen m2 öneririm.
gördüm o editlemeyi 4k dan 3 görüntülü videoda bile kasmalar yoktu ileride bi youtubeye başlayasım var ama ondada çok profesyonel olmaz zaten 1 kamera ile editleme vs yaparım belki

Kullanmadığım M2 MacBook var bot kurdum. Her ne kadar swap olsa de bence artık yeterli değil 8gb. Mesela i5 16GB MacBook Pro'da var bende 2020'den kalma M2 2-3 gömlek üstün ondan. 2020'de M1 yeni çıkmıştı ilk modellerde başaramazlar diye düşünüyordum da hala günlük kullanımda yeterli 16Gb olanları. Touchbar güzeldi onu kaldırdılar.

herkes konu açmamalı şu forumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,973
Üyeler
197,590
Son üye
burakzdmr
Geri