🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden valla tesekkürler hocam @Renz
7801bec4-e79a-4ebb-bf9a-5a29f6fe46f6.webp

2 gündür kullanıyorum bir kaç sıkıntım var klavye hakkında.

Keycaps'den mi yoksa strawberry mint'den mi bilmiyorum tahminimce switchten dolayı bir tuşa basarken diğerine de basıyorum çok yumuşak switchleri bu durum benim canımı çok sıktı. Sizce switchten mi yapıyor bunu? Ona göre acil switch'i değiştirmem lazım yoksa iade falan edicem bunu çok canımı sıktı. Keycapsler çok kaliteli güzel ve sade duruyor ama yazı yazarken inanılmaz yumuşak olma durumu rahatsız etti beni
Evet strawberry mint switchlerin basma kuvveti baya düşüktü özelliklerinde. Switch değiştirseniz sorununuz çözülür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

black contour modelini aldım ben de. Switchlerde yay sesi mevcut yağ yok gibi yağlamak lazım
Ben de aynı şekilde his aldım yaşadım. Yağlayınca sesi baya iyi oluyor.

Evet strawberry mint switchlerin basma kuvveti baya düşüktü özelliklerinde. Switch değiştirseniz sorununuz çözülür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de aynı şekilde his aldım yaşadım. Yağlayınca sesi baya iyi oluyor.
bu akşam yağlarım ya da switchleri dareu x kailh master switchle degisicem sanırım modlayasım da geldi şimdiden :D

Benim alet de geldi gerçekten sağlam ve tok hissi var. MacBook’a bağlanırken de problem yaşatmadı. Windows ile arasında geçişim rahat. Tuş sesleri de eski cherry mx mekaniklerine göre çok iyi geldi. Tok bir hissiyat aldım ama strawberry switchler belki daha iyidir.
IMG_2958.webp

strawberry switch h var bende folding knob ittirdiğimde tuşlarla beraber klaye içe çöküyor bu neden olabilir bir de sesi klavyenin bir tık kötüleşmeye başldı kullandıkça neden olabilir

strawberry switch h var bende folding knob ittirdiğimde tuşlarla beraber klaye içe çöküyor bu neden olabilir bir de sesi klavyenin bir tık kötüleşmeye başldı kullandıkça neden olabilir
Bende de o şekilde. Gasketten dolayı olması lazım ama yine de çökmese daha iyi. Kasa içi biraz mod yapılsa klavye daha iyi hale gelebilir ama garanti gidiyor işte.

arkadaşın da dediği gibi gasget yapısından dolayı , fr4 plate olan modellerde o şekilde esneme yok
Bende de o şekilde. Gasketten dolayı olması lazım ama yine de çökmese daha iyi. Kasa içi biraz mod yapılsa klavye daha iyi hale gelebilir ama garanti gidiyor işte.
klavye tabanına kumaş bant şeklinde elektronik kısmı ve switchleri ellemeden mod yapılsa bile baya etkiliyor , garanti dışı da çıkarmaz bence , yine sormakta fayda var

klavye tabanına kumaş bant şeklinde elektronik kısmı ve switchleri ellemeden mod yapılsa bile baya etkiliyor , garanti dışı da çıkarmaz bence , yine sormakta fayda var
Hot-swap klavyede garantiyi kim takar hocam modla geç :D.
Bendeki FR4 plate klavyede öyle bir şey yok tam kıvamında esneme.

Hot-swap klavyede garantiyi kim takar hocam modla geç :D.

Bendeki FR4 plate klavyede öyle bir şey yok tam kıvamında esneme.
Bendeki de Fr4 ama yine de oluyor biraz. Mod yapasım var da şimdi yanlışlıkla birşeyini falan kırarım kötü olur. Stok hali de baya iyi. Switchleri lubelamak yetiyor.

Geri