frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 741
Ne için kullanacağını ve çözünürlüğü söylersen daha iyi olur.Ben bilgisayar her türlü alacağım gta6 yıda güzel oynatsın istiyorum
Ne için kullanacağını ve çözünürlüğü söylersen daha iyi olur.Ben bilgisayar her türlü alacağım gta6 yıda güzel oynatsın istiyorum
Yani gta6 için 2K zor ama onun dışındaki yeni oyunları 2K da yüksek fps oynatsın. Oyun içinNe için kullanacağını ve çözünürlüğü söylersen daha iyi olur.
3 5 ay sonra gelecekPS5 almalısın GTA6 uzun süre bilgisayara gelmez.
Optimizasyon nasıl olur bilmiyorum ama becerirlerse 2K Ultra'da 9060XT FSR ile bile iş yapar ki şuan ki güncel oyunlarda da iş yapıyor gayet. Daha FG falan da var tabi önce düzgün bi fps alman lazım FG için. Bu arada illa Ultra oynayacaksın diye bir kaide yok görünüşü etkilemeyen ama fps yiyen ayarları kapatsan bile rahatlıkla iyi fpsler görürsün o kartla. O kadar para harcadılar iyi satması lazım oyunun ondan optimizasyonu iyi yapmaları gerek ki millet oynayabilsin.Yani gta6 için 2K zor ama onun dışındaki yeni oyunları 2K da yüksek fps oynatsın. Oyun için
Rx9070xt ile düşündüm en fpsi hangisidir acabaOptimizasyon nasıl olur bilmiyorum ama becerirlerse 2K Ultra'da 9060XT FSR ile bile iş yapar ki şuan ki güncel oyunlarda da iş yapıyor gayet. Daha FG falan da var tabi önce düzgün bi fps alman lazım FG için. Bu arada illa Ultra oynayacaksın diye bir kaide yok görünüşü etkilemeyen ama fps yiyen ayarları kapatsan bile rahatlıkla iyi fpsler görürsün o kartla. O kadar para harcadılar iyi satması lazım oyunun ondan optimizasyonu iyi yapmaları gerek ki millet oynayabilsin.
En fpsi derken?Rx9070xt ile düşündüm en fpsi hangisidir acaba
kaç gb vram e sahip olduguna göre değişir fakat bence oynatır oynatmaması rockstar için büyük hata olur steamde kullanıcıların çoğu hala 3060 gtx 1650 gibi kartlar kullanıyor 1650 oynatmayabilir ama .dacaba ryzen 9*rtx5050*16gb ramli laptopumda oynar mıyım
abartma istersen oyunu sadece 5070 5080 gibi kartları kullananlara satacaklarsa oyunu oynayamayacak adam niye oyunu satın alsın ve yapımcı nasıl kar etsin şuan bile en çok kullanılan ekran kartı 3060 ile 4060Minimum 5070 li sistem bak gta6 için
en son nvidia ntc diye bir teknoloji getiriyordu sanki vram kullanımını azaltıcak olan. yetişirse güzel olur .dabartma istersen oyunu sadece 5070 5080 gibi kartları kullananlara satacaklarsa oyunu oynayamayacak adam niye oyunu satın alsın ve yapımcı nasıl kar etsin şuan bile en çok kullanılan ekran kartı 3060 ile 4060
https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/?l=turkish
rockstar güncel oyunlarının optimizasyonunu çok iyi yapıyor series s gibi saçma sapan bi konsola bile getirebiliyolarsa bilgisayarda nasıl minimum 5070 istesin 3060ın bile açabileceğini düşünüyorum ama 8gb vram hayatta yetmeyecek gibi görünüyor o oyuna
getirilse bile gta 6 desteklermi vesaire bilmiyorum detaylara hakim değilim.en son nvidia ntc diye bir teknoloji getiriyordu sanki vram kullanımını azaltıcak olan. yetişirse güzel olur .d
umarımen son nvidia ntc diye bir teknoloji getiriyordu sanki vram kullanımını azaltıcak olan. yetişirse güzel olur .d
fiyat performansEn fpsi derken?
Ben bilgisayar alacağım.derdin gta6 oynamaksa konsol tek seçeneğin