Öneri Hafif Kullanımda Şarjı Uzun Giden Harici Ekran Kartlı Dizüstü Önerisi

Beyler sizce bu iade edilip Acer alınır mı 80e
Uğraşmaya değer mi?
@HDogus
@Root61
16 ram olması kötü bir 8 9 bine 16 daha almak gerekicek sonuçta değer mi bilemedim

Sende de hp omen 16 vardı diye hatırlıyorum hocam. Bende kararsızım yalnız ben alırsam iki laptobu karşılaştırır öyle iade ederim. Satıcı hb olduğu için iade kafa ağrıtmaz diye düşünüyorum.
anladım hocam ben ilk başta baya yakındım da düşününce o ryzen 7 350 işlemci olması ve 16 ram olması sıkıntı bir de üstüne servis bize gönderin biz takalım yoksa garanti gider fln diyor o yüzden almaktan vazgeçmek üzereyim

anladım hocam ben ilk başta baya yakındım da düşününce o ryzen 7 350 işlemci olması ve 16 ram olması sıkıntı bir de üstüne servis bize gönderin biz takalım yoksa garanti gider fln diyor o yüzden almaktan vazgeçmek üzereyim
18 inc hocam o😀. Taşınabilirlik ön planda değilse boş verin notebook'u ya😀. Masaüstü toplayın. 5070ti'ye darboğaz yapar gibi geliyor ki yorumlarda da öyle söyleyen var.

he birde o 5070 ti 115w 140w değil ne kadar fark olur bilmiyorum ama öyle bir detay da var sonuçta tam performans vermez büyük ihtimalle

he birde o 5070 ti 115w 140w değil ne kadar fark olur bilmiyorum ama öyle bir detay da var sonuçta tam performans vermez büyük ihtimalle
115w ile 140w arasında %5 gibi bir fark olması lazım hocam. Ekran kartı yönünden performansı güzel o konuya çok takılma bizim laptoba göre işlemci, ram ve ekran kalitesi daha düşük. Avantajı 18 inc, ekran kartı ve pil süresi bende ortada kaldım.

uğraşmaya üşeniyorum ya zaten omen 16 herşeyi istediğim performansta oynatıyor gibi boşu boşuna cebimden ekstra 10 15 bin çıkmasına gerek yok almamış olsaydım daha aceri alırdım da artık gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siz alırsanız yine bir inceleme yapabilir misiniz hocam aklımızda soru kalmasın en azından belki yazın birdaha indirime girer

uğraşmaya üşeniyorum ya zaten omen 16 herşeyi istediğim performansta oynatıyor gibi boşu boşuna cebimden ekstra 10 15 bin çıkmasına gerek yok almamış olsaydım daha aceri alırdım da artık gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

siz alırsanız yine bir inceleme yapabilir misiniz hocam aklımızda soru kalmasın en azından belki yazın birdaha indirime girer
Yaparım hocam da işin garibi ben kredi kartı pek kullanmıyorum bütün limitleride 75.000tl ye ayarlamıştım. Paraf 117 üstü limit vermedi ona da hp'yi çekmiştim ortada kaldım :ROFLMAO:

hocam ekran gerçekten baya iyi parlaklık olarak benim eski monitörümden bile daha parlak

@Feng Min @Root61 Beyler şu pil mevzusunu ne yaptınız ? 2 konudan şikayetciyim.
1- Nvidia ekran kartında cihaz 1 saati zor veriyor. İntele geçip denedim 2 saati göremiyor bile bu dediğim biraz dizi ve internette dolaşma için geçerli.
2- Cihaz 12-24 saat gibi kapalı durduğunda pil kendi kendine azalıyor. Son zamanlarda sürekli deniyorum ortalama %5-7 azalmış açılıyor.

@Feng Min @Root61 Beyler şu pil mevzusunu ne yaptınız ? Benim ufaktan bu konuya canım çok sıkılmaya başladı. Hem nvidia hem intelde denedim ikiside tatmin etmedi. Normal internet kullanımında cihaz 1 saat civarı anca pil veriyor. Birde 12 saat civarı kapalı tutup denedim açtığımda pilde %5-7 arası azalma oluyor. :rolleyes:
Ben sadece intel ekran kartına ayarladım. İnternet ve yine internet üzerinden video izlemede 6 saati rahat görür(ortalama saatte %14-15 gidiyor. Dengeli, 240hz yenileme hızı ve %50 parlaklık). Omen hub'un harici kartı kullandığına dair teoriler de var ama uğraşmadım. Kardeşime vereceğim ve çok da anlamadığı için sadece entegre grafik modunda bırakıp ağır iş yapacağı zaman nereden hibrit modu açacağını gösterdim.

Bakalım kardeşim kullanıyor da iade etmek ister mi bilmem. İade etmeye üşenmiyorsanız ve 6 saat size yetmiyorsa siz bilirsiniz tabi. Ben kardeşime Tuf a16 alalım dedim ama onun da gözü donanıma kaydı ve Omen 16'yı istedi. Bakalım ne olur🙂.
Şunlara da bakabilirsiniz :

Geri