Modem Önerisi Yardım

Reaksiyon skoru
32
Merhabalar dostlar. 35 mb internet kullanıyorum , yeterli geliyor şimdilik bana. Eski modemim ttnetin kurulumda verdiği modemdi . Şu model zyxel vmg3312-b10b . Birkaç gündür internet ısıkları yanmasına rağmen wifim çalışmıyordu. Teknik servis geldiğinde modemin bozulduğunu söyledi. Modem arayışındayım, nasıl bir modem alabilirim ? Çok uçuk kaçık olmasına gerek yok ama güncel ve ev içerisinde çekmesi yeterli .90 m2 ev . Teşekkürler yardım için

Farklı bir adaptörle deneyin, çalışmıyorsa yeni alırsınız
Uygun fiyatlı H300S

bunlar nasıldır hocam, çekim konusunda az da olsa fark yaratır mı ? almışken eski modemden de 1 tık iyi olsa fena olmaz diye düşünüyorum çünkü

adaptörlük bir sorun yok hocam , ısıklar felan yanıyor ama baglanamıyorum , bazen kafasına esince bağlanıyorum. Teknik serviste modem bozuk demiş aileme geldiklerinde. 10 sene kullandım bu modemi nerdeyse. Kablolarda felan sorun yok demiş , o yüzden modem arayışındayım.

Son düzenleme:
Yaratır.
Huawei içlerinde en mantıklısı.
Sebebi nedir peki ? henüz sipariş vermedim . Tavsiyelere de açığım . AX3000 olması sanırım wifi çekim kalitesini arttırıyor sebebi o sanırım ? ya da önerdiğiniz bir modem var mı , al kafan rahat etsin dediğiniz maks 3500 tl bandında. Kurulumu zorlamayacak

Son düzenleme:
Hem fiyat hem Ax3000 olması.
İleride fibere geçerseniz, 500 ve üstünde daha verimli olur.
Ax3000 destekli 3500 e modem yok gibi.

Tenda V15 var, Ax1500 olarak.

Son düzenleme:
Hem fiyat hem Ax3000 olması.
İleride fibere geçerseniz, 500 ve üstünde daha verimli olur.
Ax3000 destekli 3500 e modem yok gibi.

Tenda V15 var, Ax1500 olarak.
İlerde tabii ki fibere geçmek isterim. Bu sebeple huawei modelini mi önerirsiniz ? Bildigim kadarıyla modem değişiyor sanırım. Evde yan odalarda çekmesi yeterli benim için. Salon ile benim odam arasında 2 duvar var. Sorun olmaz sanıırm. Kullanıcı sayısı 2 . En fazla tvden film izlerim , 3 diyebiliriz o şartlardayken.

Son düzenleme:
Sizde de hiç şans yok, İsmet bu ne kısmet misali.🤭
Önce zam sonra stok.
Huawei olmuyorsa, Tenda V15 i alıp geçin.
Fiber gelene kadar Wifi8 routerler çıkar zaten.
Garanti veremem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,792
Üyeler
197,548
Son üye
Hamza Sarı
Geri