Cs 2 Düşük Fps Yardım Arkadaşlar

cubey

80+
Reaksiyon skoru
69
arkadaşlar sistemim i5 11400h 3050ti li monster notebook ama şöyle bir sorun var
1781611002789.webp

güç yönetim modun ne durumda ve şarjda mı oynuyorsun

prizde oynuyorum performans modunda
Hocam grafik ayarlarınız yüksekte ise düşürün onları darboğaz oluyor sanırım gpu 99 da çünkü, birde ısı değerlerine bakın işlemcide aşırı ısı var mı kontrol edin

Hocam grafik ayarlarınız yüksekte ise düşürün onları darboğaz oluyor sanırım gpu 99 da çünkü, birde ısı değerlerine bakın işlemcide aşırı ısı var mı kontrol edin
ayarları düşürsemde yine aynı oluyor anlamadım gitti ya daha

ayarları düşürsemde yine aynı oluyor anlamadım gitti ya daha
bi anda mı oldu yoksa cs2 ilk defa falan mı açıyorsunuz ısı değerlerinden dolayı limtleniyor olabilir, bi ihtimal işlemcinin gpu su ile çalışıyor olabilir oyun onu kontrol edebilirsiniz nvidia ayarlarından cs2.exe yi ekleyin orda grafik kartı seçme yerinden ekran kartını seç.

ben bu oyunu yeni yükledim oradan da 3050ti seçili ama bilmiyorum ya niye böyle yapıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

25 fps de takılı şuan düşüyor oyun kasıyor ama yükselmiyo

2x8 gb ram da var laptop da

en düşük ayarlarda bile 47 48 50 fps veriyor bi anormallik var ama çözemedim

darboğaz gpu kullanımı düşükken olur

Geçen gün bana şöyle bir şey oldu, oyun kendi kendine fps limiti koymuş, ayarlarındaki fps limitiniz yüksekte mi ? 400-500fps alabiliyorken 60a düşmüştü benim de :D
Kanka kısıtlama yok ya baktım her yere az kaldı sonunda parçalayacağım bu laptop monster almayın aldırmayın ya

Geri