❌İndirim Bitti! Kioxia Xg7 2tb Gen4 SSD 10.919tl

Bu ürün stokta yok

lazımsa bende gözüküyor şuanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4300e 1tb düşük model aldık sıkıntısız gelir inşallah :) Ram aldık 1 güne geldi ssd aldık alt tarafı kaç gün oldu gelmiyo bi türlü
Çok şükür yokya 3 sene önce aldıklarım hala yetiyor arada takviyede yaptım 🥰 2230 ssd bile var 🥰

cahilliğimden soruyorum. bu daha iyi değil mi 10.600e

hatta bu hafta cuma 9.500den satıldı

Daha iyi değil ama benim attığımın stoğu yokmuş kusura bakmayın..
bu nq790 enteresan bir ssd, tuzak mı değil mi anlayamıyorum. neredeyse nm790 ile birebir aynı ama 2-3k daha ucuz. cache dolduktan sonra hızı çok fena düşüyor ama. şöyle bir inceleme var almadan önce izlenmeli. 1-2 hafataya kadar aynı fiyattan nm790 satılıyordu nq790 için belki 9.5 bandı beklenebilir.

bu nq790 enteresan bir ssd, tuzak mı değil mi anlayamıyorum. neredeyse nm790 ile birebir aynı ama 2-3k daha ucuz. cache dolduktan sonra hızı çok fena düşüyor ama. şöyle bir inceleme var almadan önce izlenmeli. 1-2 hafataya kadar aynı fiyattan nm790 satılıyordu nq790 için belki 9.5 bandı beklenebilir.
Nq790 biraz tırt bir ssd çok ucuza düşmediği sürece önermiyorum

hocam 2k monitör ne önerirsin. Oyun için değil yani 100 120 hz falan yeter sadece güzel renk göstersin (video izlicem) birde sağa sola kafası dönsün kütük gibi durmasın. sadece 2 kriterim var 6 7 ye falan ne önerirsin 27inç

y
yada benim gibi birisi direk güzel bi full hd mi almalı 2k gereksizmi. Oynadıgım tke oyun metin2 sadece video izlicem youtubede

hocam 2k monitör ne önerirsin. Oyun için değil yani 100 120 hz falan yeter sadece güzel renk göstersin (video izlicem) birde sağa sola kafası dönsün kütük gibi durmasın. sadece 2 kriterim var 6 7 ye falan ne önerirsin 27inç

y

yada benim gibi birisi direk güzel bi full hd mi almalı 2k gereksizmi. Oynadıgım tke oyun metin2 sadece video izlicem youtubede
monitör işinden pek anlamıyom bana sormasan daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,203
Üyeler
197,838
Son üye
Artyz
Geri