POSİ_HERO
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Watt sınırlaması koy işlemciye , ekran kartına o şekilde takıl biraz . Yapcakmı bir dene ?aynıydı ortalama odam
Watt sınırlaması koy işlemciye , ekran kartına o şekilde takıl biraz . Yapcakmı bir dene ?aynıydı ortalama odam
nerden koyabilirim çok bilgim yokWatt sınırlaması koy işlemciye , ekran kartına o şekilde takıl biraz . Yapcakmı bir dene ?
Evet %90 öyleBana güç kaynağının verimliliği düşmesinden kaynaklı sistem bileşenlerini yeterli besleyemediğinden kapanıyor olabileceği aklıma geldi.
epeydir kullanıyorum psuyu eski gücü kalmamış gibi bir şeymi yaniBana güç kaynağının verimliliği düşmesinden kaynaklı sistem bileşenlerini yeterli besleyemediğinden kapanıyor olabileceği aklıma geldi.
nerden koyabilirim çok bilgim yok
Evet zaten kalitesiz ve uzun süre olduysa hiç düşünmeden değişepeydir kullanıyorum psuyu eski gücü kalmamış gibi bir şeymi yani
eski sistemimden kalan tüm bileşenler yeniledim ama ona ellemedim yeterli dedi arkadaşlar gücüReset atan siyah ekran veren pcler de genelde benim gözlemlediğim Kalitesiz bir psu kullanıldığı yönünde...
500w yeter de hangi 500w o arkadaştan Daha tavsiye alma seneski sistemimden kalan tüm bileşenler yeniledim ama ona ellemedim yeterli dedi arkadaşlar gücü