WruzZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ramin tekini cıkarıp dene sonra diğerini cıkarım deneMerhaba bugün yeni pc elime ulaştı ekran kartını taktım ama ekrana hem görüntü vermiyor hemde anakartta su 2 ısık yanıyor yanlarında cpu dram yazıyor tüm sistemdeki Herseyin fanı dönüyor anakart
msi pro b650m-b
İslemci r7 7800x3d
TEk rammis zaten baska bi ramle dene.Merhaba bugün yeni pc elime ulaştı ekran kartını taktım ama ekrana hem görüntü vermiyor hemde anakartta su 2 ısık yanıyor yanlarında cpu dram yazıyor tüm sistemdeki Herseyin fanı dönüyor anakart
msi pro b650m-b
İslemci r7 7800x3d
Başka yere takdım şimdi 15dk bekleyecegim ekrana gelmiyor diye çok kapa aç yaptım şimdi bi tam bekleyeyimRamin tekini cıkarıp dene sonra diğerini cıkarım dene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TEk rammis zaten baska bi ramle dene.
bios pili sök tak cmos reset at biMerhaba bugün yeni pc elime ulaştı ekran kartını taktım ama ekrana hem görüntü vermiyor hemde anakartta su 2 ısık yanıyor yanlarında cpu dram yazıyor tüm sistemdeki Herseyin fanı dönüyor anakart
msi pro b650m-b
İslemci r7 7800x3d
Kutusunun içinde kitapçık var mı?
Sorunun sebebini belli zaten. Ez debug ledinden cpu ve dram hatasını aynı anda veriyor yani ram den kaynaklı sorun. İşlemciyi sök geri tak öyle dene. Eğer işlemci pinleri de sorun yoksa bu şekilde çalışır çalışmazsa ram kaynaklı.Varda kral anlamadım olan Hersey takılı anlamadım yarın biryere götürücem