Samsung Galaxy S25 Ultra Vs Samsung Galaxy S26 Plus

Evet bende böyle düşünüyorum demekki var bir şey ki adamlar bir seride farklı işlemci kullanıyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Than SKYWALKER hocam şuanda s26 plus dünyanın ilk 2nm işlemcisini kullanıyor o aklımı biraz çeliyor en verimli işlemci o çünkü en çok pil konusunda dayanabilen o o yüzden sizce hangisi daha iyi olur s26+ mı s25 ultra mı daha iyidir?
Snap dragon işlemcilerin pil süreleri daha iyi oluyor genelde bence s25 ultra al ama Xiaomiden daha çok ısınıyor diye biliyorum samsung sadece oyun oynuyacak olsaydım tercih etmezdim ama hem oyun hem de uzun süreli kullanım sa tercih ederdim yani özetle s25 ultra al en az 5 sene kasmadan götürür seni

Snap dragon işlemcilerin pil süreleri daha iyi oluyor genelde bence s25 ultra al ama Xiaomiden daha çok ısınıyor diye biliyorum samsung sadece oyun oynuyacak olsaydım tercih etmezdim ama hem oyun hem de uzun süreli kullanım sa tercih ederdim yani özetle s25 ultra al en az 5 sene kasmadan götürür seni
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim :)

Valla hocam kamera ile hiç işim yok yinede s25 ultra mı ?

Kamera ile işim yok hocam yinede s25 ultra mı almalıyım ?
Hocam ultra ile plus kıyaslanmaz hele de exynos varken. S25 ultra titanyum hem saglam tel.

Ne demek hocam şimdiden hayırlı olsun
Allah razı olsun eyvallah 🥰
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ultra ile plus kıyaslanmaz hele de exynos varken. S25 ultra titanyum hem saglam tel.
Doğru ama 2nm olması ve hızlı olması beni düşündürüyor tabi ama hangisi daha çok ısınıcak bu beni en çok düşündüren konu çünkü telefon ısınınca şarj daha hızlı gitmeye başlıyor ama dediğiniz gibi büyük ihtimalle s25 ultra alıcam :) titanyum kasa tabi sıcaklığı daha fazla etkiliyor alüminyum kasaya göre daha fazla ısınıyor ama en azında s25 ultra da entegre modem var bu önleyecek gibime geliyor.

Ne demek hocam şimdiden hayırlı olsun
Hocam bu arada bende dün kargoda s26+ iptal ettirdim S25 ultraya karar verdim çünkü hem Snapdragon işlemci olduğundan en önemli konu islemcisiydi şu andaki kullandığım redmi note 9 pro snapdragon 720G bile hala 5 yıldır akıcı ise Snapdragon 8 Elite 10 yılda gider diye düşünüyorum ayrıca entegre modemi var ama şu da var tabii daha az ısınır titanyum kasa tabii sıcaklığı daha fazla etkiliyor alüminyum kasaya göre daha fazla ısınıyor ama en azında S25 Ultra da entegre modem var bu önleyecek gibime geliyor.

Merhaba arkadaşlar.

Samsung S26 Plus mı yoksa S25 Ultra mı alınmalı?

5 yıldır Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum.

Bu alacağım iki telefondan birini de 5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Hangisi daha uzun ömürlü olur ve daha az ısınır?

Ayrıca şunu sormak istiyorum Samsung S26 ultrada neden Exynos işlemcisini kullanmadı acaba Exynos işlemciler uzun vadede dayanmıyor diye mi? Bu konuda en merak ettiğim hangi işlemcinin daha az kasma donma yapacağı çünkü zamanında Xiaomi 15 alıp kullandım snapdragon 8 elite işlemci olmasına rağmen o bile kasıyordu.
s25ultra kamera olarak, s26plus işlemci olarak üstün. ikisinden birini seç. s25ultrada ayrıyeten kalem de var. s25 ultra önerim olur çünkü işlemci zaten iyi ve stabil.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
s25ultra kamera olarak, s26plus işlemci olarak üstün. ikisinden birini seç. s25ultrada ayrıyeten kalem de var. s25 ultra önerim olur çünkü işlemci zaten iyi ve stabil.
Doğru hocam ama s26+ işlemci olarak üstün değil neden diyeceksin çoğunlukla exynosun kalitesini düşük tuttuğu için her zaman ultra modellerde gibi snapdragon işlemci oluyor exynos koymuyorlar insan düşünüyor neden s26 ultrada exynos yok da snapdragon işlemci var ve snapdragon işlemcilerin hepsinde entegre modem var buda ısınmayı azaltıyor daha az ısınıyor.

Doğru hocam ama s26+ işlemci olarak üstün değil neden diyeceksin çoğunlukla exynosun kalitesini düşük tuttuğu için her zaman ultra modellerde gibi snapdragon işlemci oluyor exynos koymuyorlar insan düşünüyor neden s26 ultrada exynos yok da snapdragon işlemci var ve snapdragon işlemcilerin hepsinde entegre modem var buda ısınmayı azaltıyor daha az ısınıyor.
snapdragondan devam 1 yıl yazılım için üst modele geçilmez. s25e destek biteceği zaman yeni telefon alırsınız siz diye düşünüyorum hayırlı olsun

• Muhteşem
Hocam bu arada bende dün kargoda s26+ iptal ettirdim S25 ultraya karar verdim çünkü hem Snapdragon işlemci olduğundan en önemli konu islemcisiydi şu andaki kullandığım redmi note 9 pro snapdragon 720G bile hala 5 yıldır akıcı ise Snapdragon 8 Elite 10 yılda gider diye düşünüyorum ayrıca entegre modemi var ama şu da var tabii daha az ısınır titanyum kasa tabii sıcaklığı daha fazla etkiliyor alüminyum kasaya göre daha fazla ısınıyor ama en azında S25 Ultra da entegre modem var bu önleyecek gibime geliyor.
Hocam yani antutu v11 testlerinde aralarında 7 kat puan farkı var ve samsung arayüzü ile birleşince evrim atlamış gibi bir şey olcak ve yalan yok ısınacak o telefon ama performansı düşmez optimize edilmiş oyunsa

• Muhteşem
Hocam yani antutu v11 testlerinde aralarında 7 kat puan farkı var ve samsung arayüzü ile birleşince evrim atlamış gibi bir şey olcak ve yalan yok ısınacak o telefon ama performansı düşmez optimize edilmiş oyunsa
Evet hocam baya fark var :D dede olmuş bizdeki artık :( Peki bu aralar kafamda iPhone 17 almakta var sence hangisi iyi olur ?

Peki bu aralar kafamda iPhone 17 almakta var sence hangisi iyi olur ?
İphone 17 güzel telefon az ısınıyor optimazyon iyi ama 8gb ram ve bence s25 ultra daha mantıklı işlemciler hemen hemen aynı pek fark görmezsin iphone optimazyon iyi olduğu için daha kararlı fps verebiliyor ama büyük telefon sıkıntı değilse s25 ultra eğer kompakt telefon istiyorsan iphone 17 bütçeyi zorlamak istemezsen ve kompakt telefon istiyorsan düz s25 de güzel

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,439
Üyeler
198,134
Son üye
Semih3169
Geri