RTX 5070 R5 5600 Valorant Fps Sorunu

N4PFPSS

80+
Reaksiyon skoru
5
Hocam iyi günler, ben rx580 r5 5600 16gb dual chanel ile valorantta 400 fps civarı alıyordum rtx 5070 ve 2k 300hz geçtim fakat fpsim 300 lerde gezerken ateş edince 200 lere düşüyor nerdeyse internetten benzer testlere bakıyorum böyle bir sorun yok 400fps altına inmiyor aynı sistemli testler. Darboğaz olduğunu biliyorum ama 2kda daha az oluyor ben 1080pdede oynasam fps yine sorunlu. DDU ile driverlarımı temizledim temiz kurulum yaptım, Tüm driverlarım tam güncel ama fps çok rahatsız ediyor bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim

SiSTEM ÖZELLİKLERİ
RTX5070
RYZEN 5 5600
DUAL C 16GB RAM
ASUS PRİME B450M-A
MSI 240R V2 SIVI SOĞUTMA
600W PSU

5600 kullanırken GTX 680 ile 500 600 karede yayın yapıyordum 1080Ti ile 250 300 kare anca alabiliyordum. Ayrıca drop yersin falan da demedim nette video izleyip ezbere konuşma duyduklarını lütfen.
Dostum bu anlattığın duruma göre ortada inanılmaz yanlış şeyler var. Belli ki sistemi ağlatarak kullanmışsın😭 Emin ol ezbere konuşmuyorum onlarca ekran kartı ve işlemci kombinledim şuana kadar.

Lütfen videoyu dikkatlice izle ve darboğaz ne demek iyice bir öğren. Bu videoyu güzelce izleyip anlarsan “nette video izleyip ezbere konuşan” kişinin kendin olduğunu göreceksin👍

Kullandığın mouse nedir ? 8000Hz özellikli mouselar var ve 8000Hz kullanıldığında RAM'i çok kullanıp performans kayıpları oluşturuyormuş. Eğer bu özellikte bir mouse kullanıyorsan 1000Hz hızda kullan mouse'unu.

Dostum bu anlattığın duruma göre ortada inanılmaz yanlış şeyler var. Belli ki sistemi ağlatarak kullanmışsın😭 Emin ol ezbere konuşmuyorum onlarca ekran kartı ve işlemci kombinledim şuana kadar.
Alıntıyı görüntüle

Lütfen videoyu dikkatlice izle ve darboğaz ne demek iyice bir öğren. Bu videoyu güzelce izleyip anlarsan “nette video izleyip ezbere konuşan” kişinin kendin olduğunu göreceksin👍
Nebi abiyi ben dh zamanlarından bile bilirim. :D
al bu da benim kanal. İkili tartışmaya gerek yok bence.

Nebi abiyi ben dh zamanlarından bile bilirim. :D
al bu da benim kanal. İkili tartışmaya gerek yok bence.
O zaman durum daha da üzücü, çünkü abimiz videonun başında tam olarak senden bahsetmiş🤣
Ayrıca kanalını atarak neyi hedeflediğini de anlayamadım tam olarak kendini gülünç duruma düşürme kral

O zaman durum daha da üzücü, çünkü abimiz videonun başında tam olarak senden bahsetmiş🤣
Ayrıca kanalını atarak neyi hedeflediğini de anlayamadım tam olarak kendini gülünç duruma düşürme kral
Neyse seni engelliyorum uğraşamam. Tavsiyem bir göz doktoruna da görün.

Sorun işlemci. Valorant ve Ryzen 5600 ile bu FPS değerleriyle konu açan bir milyonuncu kişisin. Hepsinin ortak noktası güçlü GPU ve yanındaki R5 5600. Valorant oynuyorsan zaten karttan önce CPU upgrade yapman lazımdı.

yüklü ve güncel hocam
Brom sorun tamamen oyun motorunun ekran kartının gücünü kullanamaması, dediğim gibi sadece valorant oynuyorsan bir tık daha düşük gpu ile sağlam FPS alırsın ama gereksiz iş yapmış olursun bence fazla takma. Diğer oyunlarda sorun yaşamıyorsundur zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,643
Üyeler
198,170
Son üye
Izmarit
Geri