En Ucuz Ps5 Pro Hangi Ülkeden Alınır?

Earas

80+
Reaksiyon skoru
9
Gürcistan'dan alıyordu herkes. Gidip daha uyguna alabileceğim başka bir yer var mı? En ucuz yer orası mı? Ayrıca yol ve ürün masrafı dışında nasıl ek masraflar çıkabilir?

Gürcistan'dan alıyordu herkes. Gidip daha uyguna alabileceğim başka bir yer var mı? En ucuz yer orası mı? Ayrıca yol ve ürün masrafı dışında nasıl ek masraflar çıkabilir?
Anavatanından

Anavatanından diyorsunuz neyden bahsettiğiniz belli değil. Türkiye'den bahsediyorsanız
Ha eğer japonyadan bahsediyorsanız 50 binden aşağı uçak bileti yok. iki türlü de fiyatlar yüksek anlayacağınız.
Tamam sen en ucuz nerede demedin mi dostum?
Sorun gayet
Bende en ucuz Anavatan’ında Japonya’da satılıyor diyorum işte.
Problem nedir anlamadım?
Ek olarak ps5 pro 750$ oldu.
Hayır sorduğun sorunun ucu çok açık.
Vizen var mı mesela?
Varsa 1500₺’ye geçen Macar biletleri vardı.
Yoksa Gürcistan git gel pahalı.
Daha oturduğun yeri bilmiyorum.

Tamam sen en ucuz nerede demedin mi dostum?
Sorun gayet
Bende en ucuz Anavatan’ında Japonya’da satılıyor diyorum işte.
Problem nedir anlamadım?
Ek olarak ps5 pro 750$ oldu.
Hayır sorduğun sorunun ucu çok açık.
Vizen var mı mesela?
Varsa 1500₺’ye geçen Macar biletleri vardı.
Yoksa Gürcistan git gel pahalı.
Daha oturduğun yeri bilmiyorum.
PS5'i en ucuz yerden almaya çalışan birinin 50 bin liraya uçak bileti alacağını mı düşünüyorsunuz? Amacımın ps5 i en ucuz yolla almak olduğu çok basit 7 yaşında çocuğun dahi anlayabileceği bir konu olduğunu düşünüyorum. Gürcistan git gel 5000 TL sizin dediğiniz 50000 TL'lik biletlerin yanında pahalı olduğunu sanmıyorum. Nasıl bir fiyat anlayışı bu acaba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PS5'i en ucuz yerden almaya çalışan birinin 50 bin liraya uçak bileti alacağını mı düşünüyorsunuz? Amacımın ps5 i en ucuz yolla almak olduğu çok basit 7 yaşında çocuğun dahi anlayabileceği bir konu olduğunu düşünüyorum. Gürcistan git gel 5000 TL sizin dediğiniz 50000 TL'lik biletlerin yanında pahalı olduğunu sanmıyorum. Nasıl bir fiyat anlayışı bu acaba.
Şurasını da düzelteyim Git gel 15k TL.

Şurasını da düzelteyim Git gel 15k TL.
Bak dostum senin sorunda detay eksik.
Vizen var mı mesela Schengen.
Varsa git gel 2 bine uçak biletleri düşüyor.
Yok ise zaten Irak Suriye İran hariç gidebileceğin yakında tek ülke Gürcistan.
Senin nerede oturduğunu bilmiyorum.
Eğer Artvin’de oturuyorsan Batum git gel çok ucuz.
Ama İstanbul’da isen Batum otobüsle git gel 5k.
Yurtdışı harcı 1300₺
Yani daha gitmeden 6500₺ link oldun.
Gürcistan’da ps5 pro 2549 lari yani 44 bin₺.
Ki stokta yok. Hadi buldum diyelim sana vergi iadesi ile 40 bine gelir.
7k da yol 47k. Yeme içme de zaten 50k oldu.
Macera arama tr’de zaten 50’ye düşüyor.

Okey?

Bak dostum senin sorunda detay eksik.
Vizen var mı mesela Schengen.
Varsa git gel 2 bine uçak biletleri düşüyor.
Yok ise zaten Irak Suriye İran hariç gidebileceğin yakında tek ülke Gürcistan.
Senin nerede oturduğunu bilmiyorum.
Eğer Artvin’de oturuyorsan Batum git gel çok ucuz.
Ama İstanbul’da isen Batum otobüsle git gel 5k.
Yurtdışı harcı 1300₺
Yani daha gitmeden 6500₺ link oldun.
Gürcistan’da ps5 pro 2549 lari yani 44 bin₺.
Ki stokta yok. Hadi buldum diyelim sana vergi iadesi ile 40 bine gelir.
7k da yol 47k. Yeme içme de zaten 50k oldu.
Macera arama tr’de zaten 50’ye düşüyor.

Okey?

Uslubunuzu gözden geçirmeyi düşünür müsünüz? Şurada "sizli" konuşuyorum durmadan dostum diyorsunuz. Ben sizin dostunuz değilim. Gelip atar gider yaparak yok vize yok nerde oturuyorsun demeye gerek yok. İnsan gibi sorsanız anlaşacağız. Saygılı olmayı öğrenmeniz gerek diye düşünüyorum.

Uslubunuzu gözden geçirmeyi düşünür müsünüz? Şurada "sizli" konuşuyorum durmadan dostum diyorsunuz. Ben sizin dostunuz değilim. Gelip atar gider yaparak yok vize yok nerde oturuyorsun demeye gerek yok. İnsan gibi sorsanız anlaşacağız. Saygılı olmayı öğrenmeniz gerek diye düşünüyorum.
Haklısın kusura bakma :peepokalp:

Nerede oturuyorsun dememin sebebi fiyatı tam hesaplamak.
İstanbul Batum arası otobüs git gel 5 bin iken Artvin Batum otobüs git gel 1300₺

neden ikinci el düşünmüyorsun illa da sıfır diyosan mardin şırnak gibi yerlerde kaçak 20-35 e çözüyorsın

Sorun değil hocam. Gerek yoktu gerilmeye. :peepokalp:

Nerede oturuyorsun dememin sebebi fiyatı tam hesaplamak.
İstanbul Batum arası otobüs git gel 5 bin iken Artvin Batum otobüs git gel 1300₺

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum, vizem yok sadece pasaportum var. Bu arada GTA6 için almayı düşünüyorum 2k için. Eğer slim kasa falan iş görürse onları da değerlendirebilirim. Tarih olarak da Ağustos eylül gibi düşünüyorum.

neden ikinci el düşünmüyorsun illa da sıfır diyosan mardin şırnak gibi yerlerde kaçak 20-35 e çözüyorsın
Hocam ikinci el elektronik almaktan pek hoşlanmıyorum. Kimin nasıl baktığı belli değil, yalan söyleyip söyleyemediği de belli değil. O riske girmek istemiyorum. Bu arada sahibinden'den bakıyorum zaten ikinci el ilanlarına da, değerlendiriyorum zaten.

Geri