🔥İndirim 7500f-RTX 5060 Sistem 39.999 TL (3-4-5-6 Taksit)

Sabır9

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
37
Piyasaya baktığımda en yakın gaming gen de var o da 41.999 TL ama taksit yok onunda linkini bıraktım

Piyasaya baktığımda en yakın gaming gen de var o da 41.999 TL ama taksit yok onunda linkini bıraktım

bu fiyata 6700xt 7500f 16x2 toplayacam az kaldı.... Ama güzel fiyat soğutucu kasa ve ssd yükseltmek lazım.

alacağım ihtiyacım var da ikisi de pahalı ya totalde ucuz da özelleştirden ssd yi artırıyorsun +5 bin istiyor kardeş benim 500 lük ssd ye ne oluyor yok bu da olmaz bir akşamı bekleyelim bakalım

alacağım ihtiyacım var da ikisi de pahalı ya totalde ucuz da özelleştirden ssd yi artırıyorsun +5 bin istiyor kardeş benim 500 lük ssd ye ne oluyor yok bu da olmaz bir akşamı bekleyelim bakalım
Özelleştirmeyi al-sat ile yapmak sanırım daha mantıklı oluyor. Ona uğraşmak lazım. Ya da sağlam bir fırsat beklemekten başka çare yok.

ataberk Doğan bi işe yaramış vay sistem dizdim beyaa

Beyler hangisi alınır sizce: taksit ile alacağım ataberk olan 4 taksit faiz koymuyor, ımola olan 4 taksitte 46k ya fln geliyor

Geri