Aslında geçen sene msi 272veya 274qrf almıştım 2k ıps modeli.G3 ghostinglide olsa va olduğu için ıps renklere göre daha iyi gösteriyor her türlü,o yüzden iade etmiştim.Şöyle bir değişim olacak;
Aslında geçen sene msi 272veya 274qrf almıştım 2k ıps modeli.G3 ghostinglide olsa va olduğu için ıps renklere göre daha iyi gösteriyor her türlü,o yüzden iade etmiştim.Şöyle bir değişim olacak;
Benim de ilk oled olacak 2k ips den geçiyorumİlk oled mi?
Oled kullandıktan sonra başka bir ekran kullanamayacaksın ve ekrana hayran hayran bakacaksın her seferinde.Benim de ilk oled olacak 2k ips den geçiyorumdeğecek mi sizce
Yarın kargo gelecek diyor eğer hayran hayran bakmaz isem külahları değişiriz!!!!Oled kullandıktan sonra başka bir ekran kullanamayacaksın ve ekrana hayran hayran bakacaksın her seferinde.
Tamam ben IPS veririm geri sen oledi verirsin değişmiş oluruz.Yarın kargo gelecek diyor eğer hayran hayran bakmaz isem külahları değişiriz!!!!
Oglum due ya zaten malum kişi yeterince sömürüyordu..Tamam ben IPS veririm geri sen oledi verirsin değişmiş oluruz.
SS aldım silme mesajı.
Beslemiyor hocam. 9070xt sistemim varken 4k oledi aldım ama fpsler frame gen ve fsr açık olmasına rağmen 100'ü zor görüyordu. Bu sebeple satip 5070 ti aldım. Şimdi mfg X3 ile 170-200 fpsleri görüyorum.bende alıcam galiba bu monitörü çok canımı çektirdiniz ama bir sorum olacak 1-1.5 aya 4k yı rahat besleyebilecek bir sistem alıcam fakat alamama gibi bir ihtimalim var eğer alamazsam benim ryzen 5 5600 ün yanına 9070/9070xt almayı düşüyorum böyle bir duruma karşın 2k mı alayım yoksa yine bu monitörü mü alayım
Hangi ayarlarda ve hangi oyunda 100fpsi görüyordunuz bende de 9070xt varda.Beslemiyor hocam. 9070xt sistemim varken 4k oledi aldım ama fpsler frame gen ve fsr açık olmasına rağmen 100'ü zor görüyordu. Bu sebeple satip 5070 ti aldım. Şimdi mfg X3 ile 170-200 fpsleri görüyorum.
9070xt için 2k oled alınmalı.
Harbiden baya fark var 5070ti vs 9070xt arasında 4k'da kesinlikle 25bin tl fazla vererek 5070ti alınmalı 3 fps fazla almak için.Beslemiyor hocam. 9070xt sistemim varken 4k oledi aldım ama fpsler frame gen ve fsr açık olmasına rağmen 100'ü zor görüyordu. Bu sebeple satip 5070 ti aldım. Şimdi mfg X3 ile 170-200 fpsleri görüyorum.
9070xt için 2k oled alınmalı.