❌İndirim Bitti! Lenovo Loq 15ahp10 AMD R7 250 Rtx5060 100w 24gb Ram 1tb SSD 46999tl!

CatAshi

80+
Reaksiyon skoru
68
çok iyi değil mi ya fiyatı

Paneli ghosting var ama fps oyunlarında yapar. Aaa oyunlarda yapmaz, ya da hissetmezsiniz.

Özelliklerine göre fiyatı iyi gibi. 5050 versiyonunda birisi panelin ghosting'i çok fazla demişti.
ekstra bir mönitör alıp kullanırsan bence gayet iyi gibi kapak kapalıyken uyku moduna alma dersin ters çevirirsin laptopu hava akışı iyi olsun diye kasa gibi kullanırsın hem biraz uzağa da koyarsın fan sesi çok rahatsız etmesin diye ama laptop ekranından oyun oynayacam diyorsan benim legion 5 2k ekrana sahip uzaktaki birini görmek için kör olucak kadar kafanı ekrana sokman gerekiyor ve ya belkide kör oldum emin değilim

ekstra bir mönitör alıp kullanırsan bence gayet iyi gibi kapak kapalıyken uyku moduna alma dersin ters çevirirsin laptopu hava akışı iyi olsun diye kasa gibi kullanırsın hem biraz uzağa da koyarsın fan sesi çok rahatsız etmesin diye ama laptop ekranından oyun oynayacam diyorsan benim legion 5 2k ekrana sahip uzaktaki birini görmek için kör olucak kadar kafanı ekrana sokman gerekiyor ve ya belkide kör oldum emin değilim
Laptoplarda 1080p gayet yeterli oluyor 2k gereksiz bence 24 inç monitördeki 2k dan daha iyi gözüküyor laptoptaki 1080p ama ghosting olayını çok bilemicem laptop iyi fiyat diye attım direk.

Bu arada bilen varsa ghosting ne kadar rahatsız eder en son 7 yıl önce fln 768p monitörde mb vram li bi pc de prototype fln oynuyordum bozuldu sonrasında pc. Benim gözler çok kötüsüne alıştı yani.

İndirim Trendyol plus a özel.
Tam üniye geçecekler için f/p laptopu ama ben sıcak firsatlarda yeni paylaşılan Asus tufu öneririm alacaklar icin

Son düzenleme:
İlanda taksit kapalimi tek çekime özel galiba bu indirim

beyler 300 nit ekranlar güneşli ortamlarda inanılmaz bayıyor ona göre seçiminizi yapın ama bu fiyata rakipsiz herhalde

Bu fiyata 16gb ram, 13.nesil i5, 75w 5050, 512gb ssd li model veriyorlar. 45bine satılan msi da ise 45w 5060 var.

100w da gpu yüzde 25-30 daha hızlı.

Geri